Loading...

Читацькі рев'ю: 3 відгуки про книжки Тейлор Дженкінс Рід

Читацькі рев'ю: 3 відгуки про книжки Тейлор Дженкінс Рід

Тейлор Дженкінс Рід – сучасна американська письменниця. Її книжки кілька разів отримували Goodreads Choice Awards та ставали бестселерами за версією The New York Times. Ви точно бачили ці книжки в тіктоці, в популярних добірках інстаграму, а деякі з них, можливо, навіть читали. Якщо так, обов'язково поділіться своїми враженнями у нас на сайті! 😻

А ми тим часом ділимося думками наших читачів:

 Відгук на книжку — «Світанок Малібу»
         Авторка відгуку — Олена


«Ніч, коли кожен зазирне в скриню, успадковану від попереднього покоління. Ніч, коли кожен мусить обрати, що з того спадку залишити собі, а що — залишити в минулому».

«Світанок Малібу» — це не легка літня історія про кохання чи життя зірок.

Це історія про те, як багатодітна та самотня мама робить все для своїх дітей, щоб на кожне свято в них був подарунок, а на день народження святковий торт.

Про те, як сімнадцятирічна дівчинка змушена турбувати самостійно про своїх молодших братів і сестру, і робити все те, що робила її матір.

Про самопожертву, прийняття і чіткий курс вперед, бо в тебе немає іншого вибору.

Про зраду, від близьких — батька та чоловіка.

Про віру в краще життя та досягнення своїх мрій.

Про біль та прийняття.

Про те, що рідніших людей чим твої брати та сестри не має і не потрібно про це забувати ‼️


 Відгук на книжку — «Сім чоловіків Евелін Г'юґо»
         Авторка відгуку — Дар'я


Прочитати цю книгу — це неначе прожити одне життя. Життя в злиднях та розкоші, в таємничості та під пильними поглядами папараці, в оточенні друзів, колег, ворогів та глибокій самотності.

Коли я побачила назву про сім чоловіків я була впевнена, що це історія про досить легковажну жінку. Кожний розділ книги пов'язаний з окремим чоловіком в житті Евелін, то ж були думки, що це звичайний роман про сім романтичних історій.

Але, як і в звичайному житті, не варто робити поспішних висновків.

Евелін — незвичайна жінка, яка хотіла мати шалений успіх та звичайне жіноче щастя. Проте ці два бажання не могли бути реалізовані водночас, бо шалений успіх потребує жертв. Кожний чоловік в житті Евелін був її боротьбою, вибором, ризиком та розрахунком на шляху до щастя.

І, що найголовніше — вона попри все лишається собою.

Евелін закохує, дивує, захоплює, шокує та розчаровує. Але вона, як і ця книга, не лишає байдужим жодну людину.

100/10 ✨


 Відгук на книжку — «Керрі Сото знов у грі»
         Авторка відгуку — Анастасія


Є люди у яких просто талант розказувати історії. Тейлор Дженкінс Рід саме така! Я увійшла в якийсь читацький запій її творчості й ковтаю книгу за книгою.

Керрі Сотто підкорила моє серце, так само як це зробила Евелін Г'юго. У пані Рід прекрасно виходить створювати неідеальних, звичайних людей зі своїми особливостями та "приколами".

А ще мені надзвичайно подобається, що події всіх її книжок відбуваються наче в одному всесвіті, бо персонажі (і не тільки) з минулих книг зустрічаються або згадуються в наступних історіях. Наприклад в Керрі Сото були згадки про персонажів, події, журнал з Дейзі Джонс, Евелін Г'юго, Світанку Малібу, і можливо ще якихось історій, які я ще не читала. Я обожнюю коли автори роблять подібні речі у своїй творчості!

В цілому, історія класна, цікава, в міру щемка, десь простувата, а часом така, що влучає в саме серденько. Я сміялась і навіть трошки пускала скупу сльозу. А ще вона змусила мене поглянути на певні речі під іншим кутом.

«Some men's childhoods are permitted to last forever, but women are so often reminded that there is work to be done».

Мені трошки не вистачило фіналу й більшого розкриття певних сюжетних ліній. Проте ця книга однозначно варта уваги! Сподіваюся її теж видадуть українською 💔


Діліться своїми книжковими враженнями, рекомендуйте книжки друзям та отримуйте до 15% бонусів від їхніх покупок! Усі деталі читайте тут