Loading...

Заробляйте на порадах до 15% на бонусний рахунок

Заробляйте на порадах до 15% на бонусний рахунок

Про програму

Readeat надає можливість кожному отримувати бонуси за поради книжок друзям, колегам чи просто підписникам. Аж до 15% за замовлення за вашим реферальним посиланням!

Як це працює

Ви ділитесь посиланням на будь-яку сторінку сайту Readeat.com, додавши до нього свій унікальний реферальний код. Наприклад: https://readeat.com/product/109837-ia-bacu-vas-cikavit-pitma?rdt=1 

Коли хтось перейде за цим посиланням, оформить та оплатить замовлення будь-яких книжок – ви отримаєте на свій бонусний рахунок певний відсоток від суми сплаченого замовлення. Зарахування відбудеться наступної доби. 

Крок 1. Зробіть свою першу покупку на Readeat.com.

Крок 2. В особистому кабінеті вам буде розблоковано програму «Заробляйте на порадах».

Крок 3. Копіюйте свій персональний реферальний код і додавайте його до посилання на будь-яку сторінку сайту Readeat.com, наприклад, на книжку, добірку, власну полицю, автора чи видавництво.

Крок 4. Поділіться цим посиланням з іншими: публікуйте у соцмережах чи надсилайте у месенджерах.

Альтернативний варіант:

Авторизуйтесь на сайті, перейдіть на сторінку, якою бажаєте поділитися, та спустіться в самий низ. Натисніть «Реф-посилання на цю сторінку» – і система автоматично згенерує ваш унікальний лінк. Вам залишилось поділитися ним з друзями чи підписниками.

Коли хтось перейде за цим посиланням, оформить і оплатить замовлення, ви заробите від 10% до 15% вартості книжки на свій бонусний рахунок.

Від чого залежить кількість зароблених бонусів

Ставка бонусів (відсоток, який вам повертається) залежить від вашого рівня у програмі. Перехід на наступний рівень відбувається після досягнення певної суми замовлень, що було сплачено з використанням вашого коду. Тож, що більше купують за вашим кодом, то більшою стає ваша ставка.

Рівень 1 – 10% (розблоковується після першої вашої покупки на сайті Readeat.com)

Рівень 2 – 12% (сума покупок за вашим реферальним кодом перевищила 2000 грн)

Рівень 3 – 14% (сума покупок за вашим реферальним кодом перевищила 20 000 грн)

Рівень 4 – 15% (сума покупок за вашим реферальним кодом перевищила 50 000 грн)

Бонуси зараховуються на ваш Бонусний рахунок наступного дня, як і всі інші бонуси (наприклад, за ваші покупки на сайті чи в книгарні Readeat).

З чого почати

Головне, будьте щирими та радьте тільки ті книжки, які читали особисто та точно впевнені, що вони топ. Діліться враженнями від книгарні та її супершвидкої і безкоштовної доставки. А ще нагадуйте, що за купівлю книжок читачі також отримують 5% на бонусний рахунок – тож всі в плюсі.

Тоді ваші друзі будуть тішитись гарним порадам, і бонуси надходитимуть часто.

А способів, як це організувати, насправді багато. От дивіться!

Спосіб 1. Діліться посиланнями на конкретні книжки у дописі чи сторіз.

Спосіб 2. Створюйте власні полиці в особистому кабінеті на Readeat.com, додавайте до посилань на них реферальний код та діліться у соцмережах. 

Спосіб 3. Рекомендуйте книжки особисто друзям – надсилайте реферальні посилання їм у месенджери.

Спосіб 4. Залишайте посилання з рекомендаціями у коментарях під дописами в профільних групах.

Користуйтеся цими лайфхаками або придумайте власні. Рекомендуйте друзям і підписникам улюблені книжки – та заробляйте бонуси на рахунок. 1 бонус = 1 гривня.

Зверніть увагу! Бонусами можна оплатити 30% вартості замовлення.