Loading...

Віртуальні книжкові полиці Readeat: як вони роблять читання ще цікавішим

Віртуальні книжкові полиці Readeat: як вони роблять читання ще цікавішим

Читачі часто запитують: «Агов, коти! А що це за книжкові полиці в моєму особистому кабінеті? І чим вони відрізняються від розділу Обране?». У цій статті докладно відповідаємо – що таке книжкові полиці та як ними користуватися, щоб читання приносило ще більше емоцій та користі.

Що таке книжкова полиця?

«Мої полиці» – це розділ в особистому кабінеті на сайті Readeat.com, де ви можете створювати персональні віртуальні полиці та наповнювати їх книжками.

А чим же вони відрізняються від обраних книжок? До Обраного ви додаєте видання, які плануєте придбати найближчим часом. Вони зберігаються всі разом, щоб завжди бути на виду, не забутись і не загубитись.

Полиці ж ви можете збирати та розкладати на власний розсуд: додавати книжки за жанрами, за авторами, за країнами походження. Та хоч за кольорами обкладинок. Ваша полиця, як то кажуть, ваші правила. :)

При цьому тут можуть бути не лише книжки, які ви збираєтесь купити, а й ті, які вже читали та хочете порекомендувати друзям. Саме так, книжки з полиці можна рекомендувати, адже на кожну вашу полицю є своє посилання. І як ненудно цим скористатися – зараз розкажемо.

Що цікавого можна робити з полицями?

Отже, чому варто користуватися розділом «Мої полиці»? Ділимось кількома лайфхаками.

Спосіб 1. Збирайте власні добірки для друзів чи підписників

Ведете книжковий блог або просто гарно розбираєтеся в літературі? Збирайте власні експертні полиці та діліться ними у соцмережах.

Спосіб 2. Заробляйте бонуси на реферальній програмі

А щоб отримати ще більше користі, заробляйте на читацьких порадах у реферальній програмі Readeat. Використайте для цього полиці. Адже так же більше шансів, що хтось вподобає книжку за вашою порадою, а ви отримаєте бонуси.

Відкрийте розділ «Заробляйте на порадах» у Кабінеті та скопіюйте свій реферальний код.

Додайте його до посилання на вашу полицю.

Запостіть його у соцмережі або відправте друзям у месенджер. Коли хтось перейде за вашим посиланням та зробить замовлення, ви отримаєте до 15% його вартості на свій бонусний рахунок. А людина, яка скористалась вашою порадою, заробить 5%. Всі в плюсі!

Спосіб 3. Влаштовуйте книжкові марафони та челенджі

Кидайте виклик собі та друзям. Збирайте полиці книжок, які хочете прочитати цього місяця, протягом наступних 100 днів тощо. Давайте мотивуючі назви своїм добіркам – і вперед, до грандіозних читацьких досягнень!

Ось такі книжково-поличкові ідеї від наших котиків. Маєте власні? Розкажіть нам у соцмережах, буде цікаво почитати.

А ми поки що покажемо, як швидко створювати полиці та додавати туди книжки.

Створюємо нову полицю

Насправді, в створенні нової полиці немає нічого складного, навіть котик, в якого лапки, швиденько впорається.

Крок 1. Зареєструйтеся в Кабінеті на Readeat.com, якщо ще цього не зробили.

Крок 2. Перейдіть у «Мої полиці» та натисніть «Створити нову».

Крок 3. Придумайте назву та короткий опис для полиці. Якщо бажаєте, додайте зображення. Оберіть, зробити полицю публічною, чи такою, яку зможете бачити лише ви.

Все готово – полицю створено! Тепер час наповнити її чудовими книжками.

Як додати книжки на полиці?

Створили свою першу поличку? Давайте заповнимо її виданнями! Все дуже просто.

Варіант 1. Зайдіть на сторінку книжки та натисніть значок полиці.

Варіант 2. Відкрийте полицю, натисніть «Додати до полиці», знайдіть та додайте книжку за назвою.

Все легко, але дуже цікаво – так само, як зі справжніми полицями та книжечками, які ми всі любимо розставляти, а потім переставляти в своїх домашніх бібліотеках.

Тож користуйтеся функцією «Мої полиці» на Readeat.com – та робіть свої книжкові пригоди ще більш різноманітними і захопливими. Ну а головне, продовжуйте щодня закохуватись у книжки. І читайте найкраще разом з Readeat.