Loading...
Валерія
Валерія Орловська
17.10.2024
Новий відгук
Ця книга асоціюється з читанням перед сном, коли тобі цікаво, але ти зі спокійною душею можеш відкласти її і поринути у власний всесвіт снів.
Сподобався: стиль написання авторки, сюжет, мораль історії, описи Франції, книга вибудовує в мозку чіткі картинки і асоціації.
Особисті мінуси для мене: дві часові лінії, це моє особисте ні в книгах, бо коли я знаю "теперішнє" історії, мені все одно що було в минулому. Короче я прихильник лінійної оповіді. Але знаю, що багатьом навпаки до вподоби така форма.
Що часто не подобається іншим: відсутність динаміки і низький темп. Для мене це точно не мінус, але варто вказати. Ще не варто очікувати стандартного фентезі, тут немає фейрі, від фентезі тут "диявол" з яким ГГ вкладає угоду.
Новий відгук
Була приємно здивована книгою. По-перше, це ідеальна зимова книга, багато снігу, віддалене містечко, відпустка.. По-друге, наприкінці буде аж 2 твісти, які дійсно мене здивували. Хоча вона більш повільна, не динамічна порівняно з Веріті, чомусь ці книги мені схожі за вайбом. Думаю, всім поціновувачам "Веріті", "Ніщо з цього не правда" книга має сподобатись.
Полиць поки немає