Loading...
Інга
Інга Несміла
02.10.2024
Новий відгук
Це просто підпал! Познайомилась з авторкою завдяки цій книзі і закохалась! Авторка створює просто космічних чоловіків, настільки ідеальних, що в якийсь момент починаєш заздрити головній героїні. Дуже цікава історія, неймовірна історія кохання та трішки науки. Ця книга однозначно заслуговує на увагу!
Новий відгук
Книга трохи важко читається і не завжди мені були зрозуміло де розповідь ведеться в теперішньому часі, а де з минулого. Загалом цікава задумка сюжету, інтрига трималась до самого кінця. Я не люблю книги, які закінчуються не хепі-ендом, але саме в цьому випадку хотілось трішки більше драми в кінці. Загалом книга непогана.
Новий відгук
Ще один ромком, який затягує з перших сторінок. Мені ніколи не набриднуть історії, де герої проходять шлях від ворогів до коханців. Хоча чи насправді вони були ворогами? Тут авторка гарно поєднує гумор, протистояння та поступове зародження почуттів. Однозначно рекомендую!
Новий відгук
Авторка запала мені в саме сердечко. Обожнюю ромкоми. Це дуже пристрасний, веселий та цікавий роман. Тропа "від ворогів до кохання", фальшиві стосунки, а в кінці реальні почуття. Загалом я в захваті.
Новий відгук
Дуже крута книга, яка читається на одному подиху. Легка, весела, смішна та з перчинкою. Він, вона, таємна закоханість, непорозуміння та море любові та жаги. Під кінець легенька драма і хепі-енд. Як на мене, це ідеальне поєднання для чудової книги.
Новий відгук
Емоційно друга частина набагато легша за першу. Було цікаво прожити ще трішки разом з героями, які вже так полюбились. Але тут більше йде акцент на розкриття персонажа Атласа. І звісно ж приємно побачити щасливий кінець для усіх. Загалом обовʼязково вартує її прочитати!
Новий відгук
Друга частина така ж неймовірна, як і перша. Мені дуже сподобалось. Таємна закоханість, секрети минулого, прихована пристрасть — все це в комплексі створило неймовірно цікаву історію. Я дуже люблю ромкоми за їх легку передбачуваність і щасливі кінці. Мені ця книга принесла позитивні емоції та враження. Однозначно рекомендую.
Новий відгук
Я полюбила дану авторку з першої її книги! Дуже легко та швидко читається, неймовірна історія кохання. А ще дана авторка створює просто неймовірних і найкращих книжкових чоловіків! Ну і трішки драми в кінці, щоб створити напругу перед прекрасним та щасливим кінцем.
Новий відгук
Це книга, яка не несе в собі нічого хорошого. Книга, в якій немає ні радості, ні щастя, ні любові. Книга, яка не читається на одному подиху. Книга, яку не захочеться перечитати чи порекомендувати комусь. Книга, про яку хочеться забути після прочитання. І навіть знаючи всі ці аспекти наперед, я все одно її прочитала. Цю книгу просто необхідно прочитати усім, аби зробити для себе якісь висновки на майбутнє. Вона важка, неприємна, темна та місцями огидна. Проте вона вартує уваги.
Новий відгук
Дуже легенький романчик. Приємна та продумана історія, цікаві персонажі, гарний, хоч і передбачуваний, фінал. Це та книга від якої ви будете релаксувати, та книга, яка залишить приємний післясмак.
Новий відгук
Дуже і дуже крута книга. Спершу подивилась серіал, а тоді дізналась що є і книги. Її вартує читати однозначно! Тут набагато глибше розкриті герої і їх історія кохання. Цікавий, веселий, красивий та пристрасний роман!
Новий відгук
Колін Гувер посіла особливе місце в моєму серці! Її книги це щось нереальне і завжди на 1000 з 10.

«Покинь якщо кохаєш» це дуже сильна та крута книга. Це книга в якій ідеально все: гарні описи, занурення в минуле, цікаві діалоги, напружений і неочікуваний розвиток подій, неперевершений фінал. В книзі підіймаються важкі, але важливі теми. Я, як читач, до останнього вагалась разом з головною героїнею стосовно фінального рішення. Кінцівка аж змусила мене просльозитись. Дуже гарні, не ідеалізовані персонажі, цікавий сюжет. Загалом все ідеально! Однозначно вартує прочитати кожному!!!
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Полиць поки немає