Loading...
Марина
Марина
Котик
01.10.2024
Новий відгук
Це про любов. Типу про ворогів від коханців, а от чого "типу" треба читати, щоб знати. Мені сподобались діалоги між героями, вони були смішні. Книга виправдовує свій жанр: тут і романтика і комедія. Навіть трохи драми в кінці) Легка літня історія!
Новий відгук
Кожна книга Лі Бардуго для мене шедевр! Саме у цій книзі є все: дружба, кохання, зради, багато травм, які впливають на світосприйняття героїв. Тут є самопожертви та неймовірна віра у свою справу. Я дуже раджу!
Новий відгук
Селена Сардотин – мій кумир. Коли я виросту, я хочу бути схожа на неї) Нехай мені і 35 рочків! Я в захваті від неї! І, скажу по секрету, далі вона ще крутіше. Ця історія це купа пазликів, які в кінці складаються в єдине ціле і ти сидиш така в шоці від геніальності всього прописаного, продуманого! Це шикарно!!!
Новий відгук
Цей цикл - любов навіки!) Джуд просто жинка-головгокомандувач) Сильна, крута, емоційна. Стратегії, які вона розробляє-то вау! Раджу всім читати! Ну Кардан мені трохи програє, бо поводив себе не дуже спочатку, але він реабілітовується і хай буде)
Новий відгук
"Вона така розумна!!!", думала я протягом читання книги. Ну бо це реально так і є! Як на мене, це було філігранно прописано. Кожен моментик інтригує, авторка грається із почуттями: ти спочатку жалієш одного героя, потім іншого, потім тобі нікого не шкода) Але кінцівка!!! Кінцівка бомба, скажу я вам і раджу прочитати!)
Новий відгук
Мені не було аж так жахливо. Я захоплююсь Лілі через те, що вона змогла зробити правильний вибір. І як би важко Райлі не було, попри всі вади, він прийняв його зрештою. Назва книги абсолютно себе виправдовує. Прекрасно, що у нас є шанс на хороше життя, як тільки ми для цього щось робимо. Як тільки ми обираємо себе... І тут всі дружно співаємо пісню: "Я обираю себе.. ")
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
18.09.2024
Новий відгук
Я дуже раджу цю книгу! Навіть якщо теніс цене ваше. З неї є що почерпнути. Це надзвичайна цілеспрямованість Керрі, це вміння працювати над собою. А ще вона про приховану ніжність, та спроби відкритись людям, коли ти вся така колюча і неприступна.
Новий відгук
Тут є маленьке містечко і бібліотека-що ще треба книголюбу) А ще тут дорослі люди, які трошки заплутались в собі, але як же їх тягне один до одного!
Новий відгук
Вона весела, вона дає їжу для роздумів, вона про кохання попри всі заборони, про боротьбу за своє до останнього!
Новий відгук
Багато рефлексії на тему: "Хто я і ким хочу стати") А ще трохи письменництва, цікавих побачень та особистих виборів. До кінця незрозуміло що ж воно буде, але дуже цікаво!
Новий відгук
Як же важко її читати і як же це необхідно. Цю книгу точно варто читати всім! Мамам, щоб усвідомити: не перекладайте свої нереалізовані бажання та очікування на дітей. Дітям, щоб зрозуміти: ідіть своєю дорогою, не живіть життям, яке для вас обирають інші, навіть найближчі. Страшно навіть уявити, що було б, якби Мама не померла...(
Новий відгук
Яка ж тут похмуро-прекрасно-шекспірівсько-театральна атмосфера!!! Тут є детективна історія на фоні театральних залаштунків. Тут багато Шекспіра. Якщо ви любите вайби дарк-академії, то це саме для вас!
Новий відгук
Давайте з'їздимо у відпустку з головними героями! Згадаємо, як вони це робили щороку раніше, як вони взагалі познайомились. А потім почнемо роздумувати над їх почуттями один до одного і, відкрившись нарешті, до самого кінця не будемо знати що ж буде далі. Це класна книга. Це ніколи не простенький ромком. Тут є над чим задуматись. А як же Алекс гарно говорить про почуття!)
Новий відгук
Як же тут класно описуються сімейні цінності! І як же мені сподобався кінцевий вибір головної героїні! Тут є трохи пляжу та серфінгу, кохання і зрадник, складні вибори та жертви заради родини! Це не проста книга на раз. Це книга для роздумів і насолоди!
Новий відгук
По-перше, формат написання книги дуже оригінальний. Інтерв'ю з кожним учасником гурту різнобічно описує кожного з них. Я ніяк не могла повірити, що це не реальна історія, настільки все яскраво описано. Тут музика, багато музики. Тут дружба і її жертовність. Тут родина у всіх її проявах. Тут відданість і у коханні і у роботі!
Новий відгук
Спочатку складно, бо перша частина книги описує закулісся життя скетч-шоу. Однак без цього було б багато чого незрозуміло. Тут двоє дорослих людей, які знають чого вони хочуть від життя, від відносин і не бояться про це говорити. Самодостатні, цікаві та романтичні стосунки!
Новий відгук
Тут є маленьке містечко, у якому мені захотілось жити:ходити до місцевої бібліотеки, навідуватись до бару та іноді у перукарню) А ще тут мила головна героїня, яка не може не подобатися і головний герой-дорослий, але трохи заплутався у своєму житті. Є "гаряченькі" сцени, а ще багато думок, висновків та кохання)
Новий відгук
Ця книга про надзвичайну силу піти проти всього, у чому ти росла і зробити себе з нуля. Я захоплююсь силою волі головної героїні, бо вона не поступилась своїми бажаннями, хоч її родина завжди була проти і тягнула до свого маразматичного "дна". Тут надзвичайний розум, сила волі, бажання до змін, приправлене постійними сумнівами та суперечностями.
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Полиць поки немає