Loading...
Ольга
Ольга Юровська
14.08.2024
Новий відгук
Чесно кажучи, я була в шоці, коли прочитала цю книгу. Я не думала, що Макгонахі така глибока та талановита людина. Я знала його саме по комедійним ромкомам, з яких, як він пише в книзі так намагався вибратися. Я й гадки не мала, що ця людина так кайфує від життя. Він обїздив пів світу, а його пригоди на Амазонці зачаровують.
Новий відгук
Бакман - геній. Я ще не читала його книжки, яка б не огорнула мене, наче пухова ковдра і не змеусила подумати про вічне та цінне. Ця історія просто неймовірна, хоча спочатку мені було складно її читати. купа якихось людей, сусідів. Зато в кінці все стає на свої місця. Це треба читати! Це - Бакман!
Новий відгук
Розкішна книга. Я ще з дитинства памятаю, як ми вчили в школі текст цієї пісні. І досі гарні спогади, наче я в селі у бабусі, лежу під яблунею на городі на стареньких розкладушці і співаю її. Як тільки книга вийшла я купила її своїм дітям
Новий відгук
Просто неймовірна! Немає слів. Це настільки глибока книга, що я вваажаю її необхідно ввести до шкільної літератури в 10-11 класах. Вона піднімає безліч важливих питань. Подобається герой. Це не стандартний молодик зі своїми пригодами, а вже людина, яка прожила життя. Просто неймовірно! Бакман - геній нашого часу!
Новий відгук
Мені книга не сподобалася. Дуже важка. Я проридала більшу її частину. Для тих, хто планує її читати треба розуміти, що вам знадобиться купа серветок або хустинок. Я люблю книги, які мотивують до життя, а не розповідають про його скороплинність
Новий відгук
Книга неймовірна! Вона залишає такий шикарний мотиваційний слід. Це історія для тих, хто йде вперед і не зупиняється. Я думала, що мені важко буде читати про спорт, адже я від нього далека. Але зайшло шикарно. Дуже легко. Багато діалогів, багато подій. Не розтягнуто. Я крок за кроком йшла разом і Кері до перемог. І дуже сподобалася іде кінцівки. Це наче вона поборола свої дятячі травми. Вона зрозуміла, що постійно не може бути найкращою, не треба стрибати вище голови, корити себе за це. Треба хвалити за ті досягнення, що маєш. Не пригнічувати себе і не обесцінювати свій успіх. Вона не насолоджувалася ним, аж до кінця карєри. Шикарна книга! Рекомендую. 10 балів!
Новий відгук
Чому у книги рейтинг лише 8,9? Це однозначна 10-ка! Найкраще, що я прочитала у 2024 році. Неймовірна книга. Вона мене здивувала. Я чекала історію кожання про чоловіків, а отримала неймовірну історію про любьов до жінки. Мені наче очі відкрилися, як там все влаштовано у шоу-бізнесі. Дуже і дуже сподобалося. Просто вау! І читається легко, не дивлячись на те, що книга доволі товстенька
Новий відгук
Одна з найкращих книг, яку я прочтала у 2023 році. Легка, цікава, пригодницька. Читається просто за декілька годин. Неможливо відірватися. Разом із героїнею розкриваєш таємницю потаємної кімнати, переживаєш всі події. Шикарна. Рекомендую.
Новий відгук
Книна маленька, дуже швидко читається, але залишає довгий і тривалий слід. Наче це парфуми, а не книга. Дуже рекомендую для тих, хто шукає свій шлях у житті.
Новий відгук
Не моє.... Це книга від ти просто в шоці. В той час коли весь світ бореться за права жінок, коли жінки займають місця світових лідерів, ця книга опускає жінок до рівня сексуальної рабині. Сцени начебто кохання дуже жорстокі. Особливо з пістолетом та оральних втіх біля машини. По суті жінку переслідує сталкер, гвалтує її неодноразово. Але замість того, щоб пручатися, кликати на допомггу, відстоювати свої права їй наче це насилля починає подобатися. І це жахливо. Плюс, сам цей сталкер описується наче й непогана людина. Він звільняє дівчат від сексульного рабства, допомагає їм, знищує інших поганих хлопців. Але від цього він на мій погляд, як персонаж, позитивнішим не стає.
Новий відгук
Розкішне фентезі! Мені дуже сподобалася і історія, і проблематика. Дівчина Лу, що наділена магією, і її кохання з молодим чоловіком, який бориться з будь якою магією. А ще ворожнеча із власною матірю, дружба... Дуже гарна історія. Легко читається. А атмосфера Середньовіччя заворожує.
Новий відгук
Це несправедливо, що такі книжки закінчують! Так подумала я, коли дочитала другу частину з трилогії. І що тепер робити?! Як жити? Коли чекати виходу третьої частини? Слава Богу вона теж не забарилася ))) Чудово фентезі! Легке, романтичне! Герої яскраві. Дуже сподобалося оформлення книги та кольорова вкладка з героями. Я до них справді прикипіла. Плюс, автор дуже легко пише. Для мене, це книга насолода, книга відпочинок.
Новий відгук
Я вважаю, що цю книгу треба в оовязковому порядку видавати кожній дівчинці у 18 років. Це просто маст хев. Скільки насилля терплять жінки... В усіх країнах світу. На мою думку це не роман, це феміністичний крик про проблеми жінок у стосунках. Обовязково! Обовязково до читання! І хоч завдяки виходу фільку книга здобуде більш романтичного хзабарвлення, проблематика дуже глибока. Я ридала на останніх сторінках. Колись. я передам цю книгу дочці. Всі дівчата повинні знати - терпіти насилля НЕ МОЖНА
Новий відгук
Для мене книга виявилася дуже важкою. Важко пережити всі події, що пройшла Україна від часів Майдану. Хоча для мене було дуже корисно дізнатися про кримських татар. Я зрозуміла, чому саме росіянці вважають Крим російським. Тому, що вони виселили мільйони татар і заселили півострів своєю ордою. Татари втратили домівки, але поверталися. Пробивало до мурашок.
Новий відгук
Якщо ви не читали "Вас цікавить пітьма", то не маєте жодного уявлення про сучасну українську літературу! Всі так нахвалювали, що і я вирішили прочитати. Спершу ти наче все розуміє, потім нічого не розумієш, потім наче все стає на свої місця, а потім знову нічого не розумієш )))) Книга явно залишає слід, але на мою думку надто переоцінений. Я б поставила книзі 6 із 10
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Полиць поки немає