Loading...
Анна
Анна
Котик
30.07.2024
Новий відгук
Друзі, як вам новина? Наша фея Максі фон Фліп обзавелась власною нерухомістю. Так-так, вам не почулося, тепер вона живе у великому дуже гарному ляльковому будиночку. Паула вже звикла до витівок Максі, тому можна сказати, що жили собі більш-менш спокійно.

Аж раптом фея зникла! Вона була всередині корабля, який продав тато Паули з їх антикварного магазину. Одразу скажу: Максі не могла сама повернутися додому, бо вона знайшла всередині корабля таку цінну річ (і дуже важку, до речі) для неї, для верховної феї Ґленни, і навіть для цілого світу Фей!

Що ж робити з цією літаючою катастрофою? Треба шукати.

Ну дуже крутезна книга! Раджу почитати.
28.07.2024
Новий відгук
Кожна дівчинка мріє побачити фею, чи не так? Це так цікаво - побачити дивовижний загадковий світ чарівних створінь. 🥰 Тож звичайний день перетворюється на незвичайний, коли в тебе зʼявляється своя персональна фея 😉 Оце круто! Може й так, коли це стандартна фея 🧚🏻

Знайомтесь: весела, шалена, нікого не слухає, створює проблеми собі та іншим. Це все про Максі Фон Фліп. І вона - … фея! Не очікували такого? Зазвичай вони інші 😁 (а ще Максі любить кататись на роликах).

Не дивно, що вона отримала покарання від комітету Фей і тепер не виконує бажання. Натомість вона має робити добрі справи для своєї людини, дівчинки Паули, але вона створює лише багато-багато проблем.

Що буде робити Максі з появою підопічної Паули і чи вдасться їй позбутися покарання? Чи може ситуація лише погіршиться? Все дізнаєтесь з книги 😉👍
26.07.2024
Новий відгук
Було, було, але такого, як в третій частині з Беном ще не траплялося.

Загадковий слиз на стелі, всі ходять босоніж, по всій школі смердить сиром! Та що ж це взагалі коїться? 🤔

Так, звичайно, Бен у Халепі: ним зацікавлена організація, яка займається пошуком НЛО. То, що я вам скажу: у них є докази проти Бена!

Король Куу знає цих серйозних хлопців, вона з ними вже стикалась, тому вона попереджає Бена: «Бене, будь обережний. Ці хлопці дуже наполегливі, і, якщо на їхньому шляху трапиться ліс, вони його знищать». І ситуація стає вкрай серйозною, коли Бен приводить до лісу «хвоста». 🫤

Що трапиться далі, чи вдасться врятувати ліс і що цього разу вигадає винахідлива король Куу - ви дізнаєтесь, дочитавши книгу «космічна потвора» до кінця. Як завжди неочікувана розвʼязка, багато гумору, кумедні ілюстрації.

Неодмінно почитайте!
23.07.2024
Новий відгук
Бен знову вляпався в неприємності ! 🙈 А так все добре починалось.

Початок нового учбового року в школі, Бен записується у клуб історії під керівництвом дивакуватого професора Пікеринґа, який на кожному уроці пригощав шоколадним печивом 🍪 (такие милий 🥰).

Аж раптом Бен опинився не в тому місці не в той час - з однієї халепи одразу в іншу. Добре, що він має такого
друга, як Король Куу.
І вона знов приходить йому на допомогу! І в неї, як завжди, є грандіозний план і винахід для будь-якої ситуації!
Цього разу друзі вони розплутують справу крадіжки в музеї, де працює мама Бена (це напряму повʼязано зі словами «золото, прокляття, мумія» в назві книги 🤫).

Ви будете здивовані, коли дізнаєтесь, хто ці злодії. Тож читайте, смійтеся, насолоджуйтеся!
Новий відгук
Це був один з найгірших днів у житті Бена!
Він тікав від свого запеклого ворога Монті з його посіпаками. Бен вже почав скиглити і збирався помирати, аж раптом нашого славного хлопчину врятував щасливий випадок!
Але з однієї пастки він потрапив у іншу, яку влаштував володар лісу - Король Куу.
А, мало не забула 😅 Король Куу - це волохате, бородате створіння - це... дівчинка 🤭 Сюрприз! Не очікували такого? Еге ж?!
Книга Адама Стовера вся сповнена гумору і несподіванок. На вас очікують неймовірні пригоди Бена і Куу! 3 таким другом, як Король Куу, не страшні ніякі вороги! Це такий веселий, дотепний і кмітливий персонаж, якого ви одразу полюбите! А ще в книзі багато кумедних ілюстрацій.
Сподіваюсь, мені вдалось вас заінтригувати, щоб ви хотіли прочитати цю книгу 😉
Нова оцінка:
Полиць поки немає