Loading...
MYRONIUK
MYRONIUK NATALIIA
19.07.2024
Новий відгук
Продовження пригод ароматекарів - і воно не менш чарівне за першу книгу! Таке ж нейворірно красиве оформлення, а от сюжет книги значно багатший на пригоди, подорожі, загадки і небезпеки!

Друга книга ще більш захоплююча, тут у нас будуть небезпечні місії з повернення важливого складника ароматів, неймовірна оранжерея, старі вороги і нові друзі 🙂

І звісно, куди ж без таємниць, власне їх тут вистачає 😉 Дуже раджу почитати цю світлу книгу про чарівні пригоди!
18.07.2024
Новий відгук
«Подивись в очі іншому - і побачиш його душу. Вдихни аромат — і відкриєш свою».

Це перша частина неймовірних пригод ароматекарів! І магія цієї історії розпочинається з оформлення книги - воно неймовірне, яскрава обкладинка, чарівні форзаци та ілюстрації і, що надзвичайно важливо зручний шрифт для читання 😉

У книзі вас чекає переїзд до таємничої старої вілли, і найперший секрет який хочеться відкрити це дізнатися звідки ці сонмища ароматів, що витають у віллі. А ще тут неймовірна кількість загадкових предметів, таємних сховків і найголовніше - прихована аптека ароматів і велика оранжерея вхід до якої заборонено злим садівником.

Люці й її молодший брат Бенно беруться досліджувати віллу, а з новим місцевим другом це вдається зробити значно швидше. От тільки краще б вони не знаходили деякі аромати, краще б ці аромати залишалися навіки закритими.

Одна випадкова дія, один необережний рух і починається небезпечна, але захоплююча пригода. Дуже раджу почитати цю світлу і таку магічну історію як дітям, так і дорослим! Впевнена, що ця книга здатна цілком захопити вас у вихор пригод і таємниць аптеки ароматів!
Полиць поки немає