Loading...
Olha
Olha
Експерт
11.07.2024
Новий відгук
Історія набирає обертів.
Цікаво спостерігати як Персефона пристосовується до нових умов, як бореться зі стресом та горем. В цій частині вона більше схожа на людину, ніж богиню. Авторка показує як виглядає глибока жіноча дружба, як жінки беруть на себе відповідальність за свої вчинки, як Персефона проявляє свій внутрішній стержень і силу.
Цікаво спостерігати як розвиваються стосунки між Гадесом та Персефоною, як перевіряють одне одного на довіру.
Мені сподобалося!
Як завжди, читається легко.
Новий відгук
Та ж історія, але вже очима Гадеса.
Мені точно сподобалась більше. Авторка нарешті почала розкривати героя. Чому він робив так, чим керувався. Картинка нарешті стає повноцінною.
Ця частина явно гарячіша🙈
Дівчата, якщо любите 🔥, то вам точно сподобається))
Новий відгук
Гарний гарячий ромком, який базується на грецькій міфології. Читається легко.
Історія стара як світ - Гадес затягує Персефону до підземного світу. Проте в процесі вони закохуються один в одного. Між ними є пристрасть , яка може знищити їх обох.
Події адаптовані під наш світ. Мені сподобалось переплетення сучасності та античності.
Щодо персонажів, то часом Персефона дуже дратує своєю невпевненістю, хоча зрозуміло, що її такою зробило виховання матері.
Дуже сподобались персонажі Гермеса та Гекати. Кожен має унікальний характер та особистість, які не бояться проявляти.
Сюжет наповнений, хоча часом видається банальним. Але я і не збиралась напружувати мізки.
Гарна історія кохання на вечір.
Новий відгук
Попередня книга закінчилась на цікавій ноті і я з нетерпінням бралась за другу частину.
Ця книга не менш насичена подіями, гарячими сценами та бурхливою взаємодією головних персонажів. Було цікаво читати про зіткнення характерів Сери та Ніктоса, але також сподобалось читати як вони піклуються один про одного, як страждають через події, які від них толком не залежать.
Дуже сподобалося читати про розвиток стосунків Сери та дракена Нектаса. Вони стають ще ближчими та завдяки Нектасу Сера краще розуміє як світ богів, так і самого Ніктоса. Він допомагає їй зрозуміти, що вона сама собі ворог.
У книзі нарешті зʼявляється довгоочікуваний персонаж Коліс. Авторка вдало описує героя та показує, що за гарною обгорткою не завжди знаходить гарна цукерка.
До кінця книги авторка вкотре показує, що самопожертва Сери не має меж, і як завжди книга закінчується на цікавій ноті))
Новий відгук
Історія Сери та Ніктоса мені сподобалась навіть більше, ніж історія Маківки та Кастіла.
Хоча історія та персонажі мають багато спільного, але Сера здалась мені більш сильною героїнею.
Вона - борець, яка навчилась приховувати свої емоції та ставати «полотном». При цьому вона дуже експресивна та безстрашна. Вперта та наполеглива. Авторка вдало описала її характер через взаємодію Сери з іншими персонажами. Книга з перших сторінок насичена подіями.
Взаємодія Сери з Ніктосом дуже порадувала. Між ними одразу ж відчула хімію і мені сподобалось спостерігати за розвитком їх стосунків.
До кінця книги, я була переповнена різними почуттями. Тут і гарячі сцени, і милі прояви турботи. Тут про дружбу, сімʼю, про обов’язок.
Читати цю книгу було великим задоволенням.
Новий відгук
Питання любовного трикутника нарешті почало вирішуватися. Незважаючи на всі перешкоди, любов Хадсона виявилася сильнішою. З кожною сторінкою його персонаж захоплював мене все більше і більше.
У цій частині вже більше драми та авторка розкриває магічний світ ширше. Гарні описи суду Драконів, гарна динаміка між персонажами.
Правда Грейс дратує все більше і більше))
Багато ниття та невпевненості.
Вкотре переконуюсь, що кожна книга краща за попередню, бо стає більш насичена подіями.
Новий відгук
Нарешті події почали розвиватися, хоча досі авторка розтягує задоволення і залишає все на кінець)
У цій частині Грейс нарешті дізнається хто вона і які наслідки це несе для її життя.
Приємним для мене доповненням у списку персонажів є брат Джексона - Хадсон. Він більш динамічний персонаж. Він саркастичний та бунтівний. Мені подобається їх взаємодія з Грейс, як вона починає аналізувати події та зважувати свій вибір.
У самому сюжеті зʼявляються все більш гостріші моменти, де персонажі починають відчувати небезпеку та думати як захистити життя Грейс.
Загалом, друга частина сподобалась більше)
Новий відгук
Якщо ви любите Сутінки, цикли про академії та магічний світ, який трохи нагадує Гаррі Поттера, то купуйте)
Події в першій частині розвиваються повільно, але любовна лінія дуже мила🙈
Грейс та Джексон дуже нагадали Беллу та Едварда))
Події відбуваються на Алясці в школі для чарівних істот. Авторка дуже вдало описує природу. Радує, що нема цілих розділів про те, як сніжить і які дерева гарні🫠
Багатьом перша частина не зайшла, бо нема швидкого розвитку подій. Але мені сподобалось розкриття самих персонажів. Саме це і переконало взятись за другу частину.
Сподобалось, що нема ідеальних персонажів. Кожен з них має свої недоліки, що робить їх більш справжніми. Авторка гарно співставляє характери героїв з їх магічними формами, що пояснює їх природу.
Книга читалась легко, але завжди чогось бракувало. Думаю, що це якість більшості книг у стилі slow burn, але на враження від магічного світу, який створила авторка, це не впливає.
Якщо дочитали першу частину, все ж раджу братись за другу. Далі події розвиватимуться швидше)
Новий відгук
Друга частина йшла важко. Зазвичай я «ковтаю» книжку за кілька годин, а тут читала тижні три. Не знаю, чи то події в країні зробили мене чутливою до такого контенту, чи то усвідомлення того, що торгівля людьми реально існує у світі, але мене тригерило добротно.
У другій частині більше деталей зґвалтувань та викрадень, описи героїні щодо пережитого прям сприймала близько до серця.
Хоча детективна складова також збереглася та до кінця книги розкривається хто винен.
Загалом, друга частина більш темна та депресивна. Після неї мені важко було братись за щось нове, кілька днів від неї відходила.
Новий відгук
Це було моє перше знайомство із жанром dark romance, і було трохи дивно. Я вмію розділяти вигадку від реальності, але все одно ловила себе на тому, що відкладала книжку і робила перерви, щоб все обміркувати)
В першій частині в основному розповідається історія прабабусі головної героїні і лише починається зародження подій про торгівлю людьми.
Напевно тому і читала ще й другу, бо детектив переплітався з dark romance, тому перенасичена книжка не була.
Дуже сподобалось, що є плейлист, щоб краще відчути атмосферу книги, та обов’язкове попередження щодо тригерів. Це справді важливо для чутливої до жорстокості аудиторії.
Персонажі непогано прописані, хоча часом відчувала протиріччя щодо дій та слів.
Загалом книга сподобалася, від жанру не відвернула)))
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Полиць поки немає