Loading...
Наталя
Наталя
Експерт
08.07.2024
Новий відгук
Обожнюю цю книгу.
А особливо круте те, що тут сильна головна героїня, що для мене є дуже важливо.
Дуже цікавий світоустрій.
Читається легко.
Надіюся в ближчий час вихопити продовження. 🥰
Новий відгук
Не розумію, чому всі хейтять цю книгу, адже дарк романс не є жанром для всіх. Це вам не ванільна романтика, дорогенькі. Загалом книга порушує багато важливих на цей час питань. Сам Зейд класний, карає ґвалтівників і тому подібне, але те, що він тра*** Аделіну пістолетом, мене трішки вразило. Ну ладно, не трішки. Книгу обірвали у найцікавішому моменті, тому скоро купуватиму 2 частину.
Новий відгук
Ця книга - одна з моїх улюблених частин. Фінал дуже зацікавив, вже не можу дочекатися наступної частини і надіюся, що вона не буде гірше першої та четвертої.
Кіран просто лапочка. З другорядних героїв він мені подобається найбільше. А, ну ще, звісно, Райтар. Куди ж без малої райтарівської дупи🥰
Сюжет динамічний. Герої дуже подобається, а також їхні взаємодії.
Новий відгук
Попри всю мою любов до цього циклу, третю книгу я вважаю найслабшою. Розтягнутий сюжет. Забагато 18+ сцен (їх там реально забагато). Незрозумілі дії головної героїні. Все навколо крутиться ця частина книги - секс. Я обожнюю 1 та 4 частину. 2 також класна. 3 не подобається. Не скажу, що прям жахливо, але все ж.
Новий відгук
Хочете сопляву романтику? Купуйте цю книгу. Читала її, коли була в більш юному віці і навіть тоді плакала через неї. Зараз же розумію, яка це повна фігня. Гадаю, жанр просто не мій, але відгуки для того й створені, щоб їх залишати. Остаточно добило те, що вони переспали, коли їм було по 16-17, якщо я правильно памʼятаю. Одним словом, все як в класичній романтиці. Нагадує «Ромео і Джульєтта».
Новий відгук
Що ж, спочатку книга мені сподобалася. Вампіри, зрозумілий світоустрій. Все як я люблю. До одного моменту- головна героїня. Вона мені сподобалась взагалі. Лише і торочила про головного героя і склалося таке враження ніби я читаю не фентезі, а ванільний ромком. А ще розчарувало те, що головна героїня не буде з Джексоном в наступних частинах, хоча мені говорили, що «Опір» значно кращий, але, гадаю, я не дам ще одного шансу Трейсі Вульф і її книгам.
Новий відгук
Чесно, не розумію, чому всі кажуть, що Ніктос кращий за Кастіла. Для мене перша книга цього приквелу була цікава. Особливо головна героїня Серафена. Вона, чесно кажучи, сподобалась мені більше, ніж Маківка, остання мене моментами дратувала. Сюжет ніби не розтягнутий, хоча бракує того, щоб головні герої нарешті нормально поговорили, і більшість їхніх проблем вирішилося б, а то як діти маленькі, чесне слово. Якщо порівнювати першу частину приквелу і першу частину основного циклу, то перша книга основного циклу мені значно більше сподобалась. Ніктоса кращим за Кастіла не вважаю, зате Серафену за Маківку, однозначно.
Новий відгук
Моє найперше фентезі, яке я до сих пір обожнюю. Перша частина настільки захоплива, що я просто прочитала її за один день. Після цього одразу купила інші 3 частини. Проте, якщо говорити чесно, третя і четверта частина трішки розтягнуті, і це можна було б умістити в одну книгу. Дуже багато сцен 18+ характеру. Дуже вони подобалися в 1 та 2 книзі. В третій, на мою думку, їх аж занадто. Але не зважаючи на це, я люблю цю історію. Вона подарувала мені незабутні враження та емоції.
Новий відгук
Я дуже боялася читати цю книгу, адже боялася розчаруватися у ній. Спочатку йшла мені нудно, але вже десь починаючи з 200 сторінки мені почало подобатись, хоч деякими моментами я була вельми спантеличена, адже не очікувала такого від українського фентезі. Якщо хочете розпочати знайомити з світом фентезі українських авторів, раджу спробувати спочатку з цієї. Герої гарно прописані. Місцями правда не розуміла їхніх дій. Цікавий і деколи заплутаний світоустрій. Загалом сподобалось😊
Новий відгук
Хочете цікаве динамічне фентезі?

Купуйте «Залізну вдову». Сюжет не розтягнутий. Сильна головна героїня. Цікавий сюжет. Мені сподобалась, не можу дочекатися продовження.
Новий відгук
Якщо говорити коротко, мені сподобалися. Давно відкладала цю серію і все дібралася до неї. Зі спойлерів знала, що основна любовна лінія не ця і навіть зраділа, бо вона мені не сподобалась.
Новий відгук
Цікава книга, детальне розкриття світу і героїв. Відірватися від неї буде важко, але мені більше сподобалась основна дилогія.
Новий відгук
Книга ідеальна для тих, хто не любить, щоб сюжет крутився навколо любовної лінії. Постійно тримає в напружені, адже, коли здається, що все вже добре, різко трапляється щось погане. Загалом я прочитала книгу за два дні. Дуже легка в читанні, гарно прописана кожна історія героїв. Зрозумілий світоустрій. Для мене все ж було трішки мало взаємодій (любовних) у книзі🥲
Новий відгук
Раніше думала, що українські письменники не моє і крім історичних романів у нас немає нічого толкового, але після прочитання « Я бачу вас цікавить пітьма» моя думка кардинально змінилася. Я просто в захваті від книги. Чудовий трилер, коли тобі хочеться чогось реально цікавого🥰
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Полиць поки немає