Loading...
Анастасія
Анастасія Татарінцева
Експерт
28.09.2024
Новий відгук
Рік тому сталося злиття двох компаній. Люсінда та Джошуа два заступники двох директорів компанії "Б і Г" У перший день спільної роботи, Джо відсканував Люсі жорстким поглядом і остання зрозуміла, у них настане війна.

Кожного дня Люсі бачить обличчя Джо, тому що вони працюють в одному кабінеті. І добре якби він був некрасивий, але цей хлопець зійшов зі сторінок журналу. А ще він нестерпний, грубий, нахабний і просто дратуюча людина.

Щодня вони сидять навпроти один одного і грають у власну гру. Хто кого принизить. Хто кого переможе. День у день вони дратують один одного. Щодня, вони намагаються втерти носа один одному. І ЦЕ НАЙКРАЩЕ ЩО Я КОЛИ АБО ЧИТАЛА!!! КОЖНА СТОРІНКА ЗАХОПЛЮВАЛА ВСЕ БІЛЬШЕ І БІЛЬШЕ!!! Спостерігати за цими двома та їх витівками просто смішно.

Ця книга з відмінним гумором, безліччю сарказму і дуже романтичними героями. Я полюбила їх❤️❤️❤️

Улюблений троп від ненависті до кохання🖤

Дуже раджу цю книгу, вона легка і дуже цікава ✨
Новий відгук
Цікава книга, в якій можна дізнатися про магію природи, як загальну інформацію, так і конкретну про: камені, трави, ритуали у повсякденному житті. Як заряджатися енергією, і які дні найсильніші. Який камінь допоможе притягнути кохання, а який захистити, те саме і з травами. Тут багато ілюстрацій і гарний кольоровий зріз. Інформація викладена зрозумілою мовою, як, що і до чого. Все ж мені трішки не вистачило докладності, яку потім потрібно було гуглити. Життя це магія - тож, відкривайте нові двері та пізнавайте себе.
Нова оцінка:
26.08.2024
Новий відгук
Історія, що визначає весь сенс життя без зайвого💕
Істрія стара як світ. Просто, дві людини похилого віку хотіли жити в своє задоволення.
Вони самотні й ночами їм дуже важко заснути. І ось Едді приходить до Луї з незвичайною пропозицією - проводити ночі разом. Вони розмовляли, згадували минуле, мріяли. Вони були щасливі. Але мешканці маленького містечка, як і сім'ї цих двох, були дуже стурбовані такою поведінкою двох дорослих людей.
Ці двоє намагалися пожити на втіху хоч маленький відрізок часу. Але скрізь пхаючі ніс люди, як завжди "Знають більше за інших" Діти мають свої інтереси, на жаль, неправильні.
Це так життєво. Так зворушливо 🤍 Вас точно не залишить байдужим ця книга 👍🏼
Цей роман було опубліковано посмертно. Грауф закінчив його незадовго до смерті. Помер він у 71 рік, у своїй оселі, в оточенні близьких, від хвороби легень.
Нова оцінка:
25.08.2024
Новий відгук
Сенбернар Куджо завжди намагався бути добрим хлопчиком, але одного разу він погнався за кроликом і заразився сказом.

Збіг обставин — таке посереднє слово, і як Кінг вдало розкрив його сенс. Усі персонажі були підвладні збігу обставин, і за це поплатилися. У кожного з них свої монстри в шафі, деякі навіть надто надокучливі.

Цікава подача, я проковтнула цю книгу за добу. Дуже реалістично, я ніби була там, у старому, затихлому Пінто. З тим, як я люблю собак, мені реально було страшно. Думаю, автор хотів звернути увагу господарів собак на те, що на них лежить відповідальність. Принаймні, я звернула на це увагу.

Раджу всім 🙌
Новий відгук
Пол Шелдон автор відомої серії романів "Мізері" і так вже вийшло, що з ним трапилося лихо, але, як відомо, біда не приходить одна. Він опритомнів у будинку своєї хворої фанатки. Воістину шизнута жінка. І він не може втекти. Це напевно страх самого Кінга Але боялася і я.

Пол Шелдон мав успішну кар'єру, і тільки нещодавно закінчив цикл роману про "Мізері" тільки ось, закінчив він його в стилі "Короля жахів" і Енні Вілкс такий кінець не сподобався. За це Пол поплатиться.

Навіть не намагатимуся описати емоції. Усі книги Кінга – це живі нерви, живих людей. Це так реалістично.

Сам сюжет цікавий, у ньому окрім художньої частини, можна знайти підказки авторам. Здається Кінг відкриває таємниці своєї майстерності через свої творіння.

Я залишилася в повному захваті 😍
Новий відгук
Кінг — майстер гри зі смертю. Він пише про неї так, ніби не боїться її, або вона є його давньою подругою, ця книга цьому доказ.

Персонажі автора, це не якісь вилиті скульптури ідеалів. Фішка в тому, що в його історіях, людина завжди є людиною. Жадібність, поганий характер, припливи ненависті та гніву, страх і навіть сором.
Його персонажі виходять живими, тому що він робить їх звичайними людьми, з начебто звичайною долею. Саме це й лякає у його книгах. Кінг лякає не смертю, а життям. Він пише не жахи, він пише про здоровий глузд.
Нещодавно, я дійшла висновку, що до Кінга потрібно дорости.

Цілком ідеальні речення з ідеальним смисловим навантаженням. Немає води, немає нічого зайвого, але при цьому його персонажі залишаються живими, а місця по жахливому барвисто описані. Я отримала неймовірне задоволення і інтелектуальну їжу з цієї історії.

Якщо брати цей твір та екранізацію по ньому, мій вибір впаде на книгу. Так, безперечно фільми зняті дуже круто, але книга просто
неймовірна.
Раджу прочитати її восени, буде дуже атмосферно.
Новий відгук
Найкраща книга Стівена Кінга.

За анатоцією можна подумати, що книга безпосередньо буде пов'язана з політикою. Поспішаю вас порадувати. Головний герой, так само як і я - не тямить у політиці.
Видихаємо.
Джейк Епінг знаходить кролячу нору, вона веде у минуле.
У минулому можна купувати продукти за низькими цінами та продавати у майбутньому. Можна пити дуже смачне пиво і куштувати таким же морозивом. А можна спробувати врятувати людей, зокрема Кеннеді. Тільки ось минуле вперте, і всіма силами намагається запобігти будь-яким змінам.
Як я вже зазначила, це найкраща книга Кінга. Тут навіть є любовна лінія. Як завжди повне занурення у похмурий, подекуди брудний світ. Взагалі, всі книги автора написані так, що від них хочеться втекти в реальність.
Кінг показує, що реальне життя читача, яке б не було, це манна небесна.

Перша книга автора, після якої я не з жахом вирячилася в порожнечу, а плакала.
Рекомендую всім та кожному.
Я хотіла прочитати цю книгу ще рік тому, але кількість сторінок лякала. Прочитала й не помітила.
Йде легко, води мало. Все по ділу, і дуже цікаво.

Рекомендую усім!
Новий відгук
Ця книга, особистий виклик, який, я всеж подолала🔥

Це вінегрет з Дерійських мерзот. От все що ви можете уявити тут є. Знущання над тваринами, домашнє насилля, педофілія, вбивства, кров, коротше, все в жанрі Кінга.

Ця книга не стане моєю улюбленою в автора, але я дуже пишаюся що всеж прочитала її.

Сюжет йде не так як у фільмі. Все починається як друга частина фільму, і вже поступово нам дають трішки інформації з минулого. Скажу так, мені було нецікаво читати, бо я дивилася екранізацію, яка до речі, також не викликала багато захоплення. І коли я читала, то вже не розуміла дали мені цю інформацію з книги або ж зі стрічки.

І от не дуже розумію звідки стільки прихильників в Пенівайза🤷🏽‍♀️

Книга викликала вирій бурхливих емоцій. Мені здається, Кінг якийсь прибулець, от чесно! Ну як так можна писати?😍🔥

А ще, одна дуже неочікувана глава, от дуже неочікувана, сиділа з відвисшою щелепою, бо то вже для мене був край🤯

Ось такі враження викликав цей роман Короля Жахів🎈🤡
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
21.08.2024
Новий відгук
Детектив з ноткою абсурду.

Головний герой дізнається, що неминуче помре від отруєння чимось незрозумілим. Тепер, йому потрібно дізнатися: хто його отруїв та навіщо? Що йому робити із залишком відведеного часу? Попри те, в героя є свій грибний бізнес, який от-от зруйнується через нових конкурентів. Ризиковані кроки і наслідки.

Мені сподобались роздуми головного героя про життя і смерть. Як він змінив своє ставлення до всього. Як він ладнає свої справи і реагує на деякі події, які в іншому б випадку, він би вирішував зовсім по іншому.

Тут немає гостроти або напруги, і все ж, книга до останньої сторінки не відпускає. Це як кіно на вечір, часом абсурдне і комічне. Доводилося просто кліпати очима (що щойно сталося?) Але, от щоб я прям сміялася чи посміхалася- ні, цього не було. Я очікувала чогось більш гострого і чорного.

Героя постійно намагаються штрикнути чимось гострим😂 І саме ці сцени і їх розвʼязки просто 😳 Як так?

Читається дуже швидко і легко, немає занудних описів чи чогось непотрібного. Для мене цей жанр новий. По відчуттях, ніби Бакман і Еркюль Пуаро вирішили зайнятися грибним бізнесом 😅

Мораль від книги для мене - здається, щоб почати жити, треба померти.

Доволі непогано, але все ж, не моє. Можна легко прочитати за день.
Нова оцінка:
08.08.2024
Новий відгук
Якщо коротко - коли зможете подолати 200 сторінок політики і світоустрою, то віддасте частинку свого серця цьому світу💔

Одна шахрайка, не знаючи про своє походження, гадає, що дурить людей зціленням, призиваючи "неіснуючих" на її думку духів. Спойлер - Нарі, не шахрайка😅 А Дара - Дев якого вона викликала під час одного зі своїх "ритуалів зцілення" не такий вже і джин, де "три бажання" 😈 Відтоді, коли він зʼявляється на сторінках, я все🫠 Усмішка повна мороку, його безстрашність і скарказм - то скарб просто 🖤 Мій типаж - тисяча річний хлопець, з темним минулим і скаліченим серцем😍

Але, звісно ж тут любовна лінія не головна (для мене вона все ж виявилася дуже важливою) . Головні герої рушають в Латунне місто, приховане від людей, де живуть джини і шафіти. Там інтриги, там політика, там змови, там ми дізнаємося хто такий Дара і чому одні його бояться, а інші вклоняються. Там, ми дізнаємося хто така Нарі, і чому цар так боїться її походження.

Окрім Нарі, тут розділи від Алі - принца Девебада, і от вони мені здавалися нудними десь до половини книги. Але під кінець все змінилося.

Друга половина книги читається на одному подиху і вже точно неможливо зупинитися.

Світ - де Джини не вигадка🧞‍♂️
Світ - якого я не зустрічала🤩

Тут є все, напруга, таємниці, магія, прокляття, історія народів і ворожнеча. Це справжній світ в якому хочеться знаходитися.

Епічне фентезі - мій жанр. Тож, я з нетерпінням чекаю продовження, бо закінчення першої частини просто вибухове🫠💔
Новий відгук
Адді живе незриме життя. Її ніхто не запамʼятовує. Вона безсмертна. Але, в неї нема друзів. Нема коханого. Вона може лише як привид блукати світом і дивитися на щастя інших. Вона молилася не тим богам, вона не хотіла звичного життя, вона хотіла бути вільною. І от до неї прийшов Морок.

Перша частина книги дивовижна. Вона надихає, занурює у морок і таємничість. Я гадала, там буде така цукерка і була просто в захваті. Ці філософські думки, Адді яка є відсилкою до музи. Адді яка заключає угоду з Мороком. Але, потім, сюжет кудись побіг, туди де нудно, туди де зʼявився Генрі. Він такий нюня, що мені просто нудно було від нього читати цілі глави. І ці страждання, ця приторність, мене ледве не нудило. В іншому ж, тут можна знайти багато натхнення.

Повістування легке і приємне.

Я б скоротила Генрі, взагалі прибрала його з цієї історії якщо чесно. Але книга варта уваги.
Новий відгук
Живе собі подружжя, яке забуло що таке кохання, сімейна єдність. Вони зайняті своїми карʼєрами. Вони забули одне про одного. І тут добрий стариган Пад, просить їх загадати бажання.

І оп, наступного дня, ці люди вже не пам’ятають одне одного😳 Цікаве таке бажання 😅 І якщо вони доля, вони знов закохаються🥰

Дуже цікавий прийом. І ідея мені сподобалось. Це дуже легка, мила, душевна історія про дива і нове життя. Про те, що стосунки можна врятувати, вдихнути в них нові почуття.

Не очікуйте від історії багато. Це про диво і добро. І про Еліота😈♥️

Відтепер буду перечитувати кожен рік🎄✨
Новий відгук
Затишна, Різдвяна історія🥰

Була собі сім’я в якій все котилося у прірву. Дідусь чекав коли помре. Дружина вважала що її молодші діти-близнюки її власне покарання, а старша донька ненавидить її. Чоловік весь час на роботі і його кар’єра на волосині від руйнування. І ось з’явилося цуценя. Насправді річ там не в собаці, а в кардинальних змінах🙈

Ти ніби дивишся дуже добрий різдвяний фільм. Дізнаєшся про кожного героя і його проблеми. У школі, на роботі і вдома. Мені сподобалася кожна лінія.

От тільки цуценя мені було дуже мало і воно не головний герой в цій книзі🥹

Але книга дуже крута🔥Тут є гумор, любов, тепло та надія😍 Вона дуже швидко читається👌🏻
Новий відгук
Маленька та затишна історія🥰

Ніколи не знаєш коли зміниться твоє життя. Освальд також не знав, йому поставили невтішний діагноз. Саме тому, чоловік їде до маленького містечка Лост-Рівер, щоб провести залишившийся час у теплі та затишку.

Так, змінюється його світ, він знаходить друзів, насолоджується кожною хвилиною та починає жити по-справжньому.

Мені дуже сподобалася ця книга. Вона маленька, але така глибока. От чому люди починають цінити життя, тільки при загрозі його втрати? Ця книга вчить жити зараз. Небоятися бути собою та втілювати найбажаніші мрії, кохати, посміхатися, вірити у диво😍🥰

Раджу усім! Різдвяний затишок гарантовано🔥😍❤️
Новий відгук
Це клята магія. Ще ніколи не відчувала від книги стільки емоцій. Коли світ просто перевернувся.

Історія, в якій ідеально все🖤

Взагалі, я не дуже люблю другі книги серії. В них, так склалося, що спеціально заплутують сюжет і роблять боляче. Це не той випадок😍

Я буду її перечитувати ще не один раз. Це фантастична частина від початку і до кінця я отримувала неперевершену насолоду від читання🥰

Нові герої, нова локація, нові обставини.
Я жила цією книгою і продовжую жити❤️ Ця частина чуйна, дуже динамічна і максимально цікава. Відмінний світ і розкриття героїв. Вона відрізняється від першої на всі сто відсотків. Раджу читати всім і кожному!
Новий відгук
Перша книга циклу була для мене спочатку приємним здивуванням. Починала її читати із великим сумнівом, бо, якщо книга подобається усім, десь 90% що мені вона от взагалі не сподобається. А тут ще й такий великий цикл. Десь на середині першої частини, я зрозуміла, що це ВСЕ, моє серце полонили.

Фейрі і Фейці яких до цього не бачив світ😍

Це не схоже ні на що із раніше прочитаного.

Сюжет який не відпускає до останньої сторінки. І навіть після цього, ти не хочеш йти.

Фейра- смертна, на долю якої випало багато випробувань. Батько збанкрутів та тепер нічого не хотів робити. Сестри - окрема розмова. І Фейрі потрібно полювати, виживати, задля сім’ї. Щоб ці невдячні істоти могли вижити.

За стіною живуть фейрі, вони жорстокі, жахливі, та безжальні. Фейра опиняється там… І це тільки початок, тому що все не так, як здавалося.

Цей світ, Боже, як же він створений😱 Там стільки всього цікавого, таємничого😍

Мені сподобалося повіствування. Я відчувала рівно те, що описувала автор, кожне слово проходило крізь мене, становилося мною, моїми думками. Це багато коштує, коли читач розуміє почуття героїв. Автор диктував кого мені кохати, кого боятися, як боротися, і я це все розуміла.

Перша книга не така як інші, вона вводна, холодна, тепер це розумію.

Один з кращих циклів мого життя ♥️
Новий відгук
Кохання з третього розділу♥️

В саме серце 🫶🏻

Якщо ви по-справжньому любите темну атмосферу, вам сюди😍

Похмура історія від якої неможливо відірватися. Я проковтнула цю книгу за добу 🤤

Маловідому письменницю запрошують закінчити знамениту серію книг Веріті Кроуфорд. Для цього Лоуен має вирушити до будинку Веріті і провести там якийсь час, щоб розібратися у всіх її нотатках. Разом з нею в будинку мешкатиме чоловік Веріті, син і власне сама Веріті. Дивна сімейка, якщо чесно 😬

Часом було дуже жорстоко і я захлопувала книгу, щоб припинити весь цей жах, але знову починала, тому що я повинна була дізнатися, чим все закінчиться.

Ця книга одна з найкращих. Розв'язка взагалі шокувала 🤯

Так багато питань 🤯 Я однозначно перечитаю її ще не раз 😍😍😍
Новий відгук
Перечитую вже 4 раз, і обожнюю цю історію з кожним разом все більше♥️

Якісне фентезі з тропомами: заборонене кохання + від ворогів до коханців = ідеальне поєднання 🤩🫶🏻🥰

Спостерігати за головними героями кумедно і просто до розчулення приємно. Ця книга була настільки світлою і чистою, що полонила мою душу ❤️ Крім головних героїв у книзі ще багато другорядних, але не менш цікавих персонажів. Тут є все, втрати, ворожнеча, магія, пристрасть, зрада, секрети, розпач і звичайно ж, любов 💔

Дуже раджу цю книгу - для мене вона одна з переліку найкращих фентезі книг💕✨
Нова оцінка:
Нова оцінка:
22.07.2024
Новий відгук
Англія 19-го сторіччя. Дівчина, яка вчиться розтинати тіла. Джек-Різник що мандрує вулицями 🙂

Відчуття після книги однозначні - не мій автор. Від подання постійно боліла голова, я губилася в тексті. І якщо відкласти книгу, можна забути що там було.

Атмосфера безперечно була. Тут навіть інтрига є. Ти постійно підозрюєш усіх. Але, розвʼязка🫠 Ну чого воно так по дитячому якось?😅 Плюс любовна лінія, Томас він же «Юний Шерлок»наче і гарячий хлоп, але ну не повірила я взагалі🙄

Якщо вже порівнювати цю книгу з Анатомією - друга сподобалася мені набагато більше.

Розділ з провидцем - що то було? І де пояснення?

Отже, ця історія про сильну дівчину, що намагається зламати стереотипи і займатися тим, чим хоче. Мені не вистачило чогось дуже важливого. Продовження точно читати не планую😅І далі з автором знайомитись також🤗
06.07.2024
Новий відгук
Мила, зворушлива історія, з тропом від ворогів до коханців, змусила мене ридати ❤️‍🔥🥹

Ліз і Вес вчаться в одній школі. Живуть в будинках навпроти. Були друзями в дитинстві. Але зараз між ними справжня війна.

Це мій улюблений троп. І мені сподобалась майже все, окрім деяких моментів повʼязаних із головною героїнею🙄 Вес просто солодкий пиріжечок🥰 І такі сцени, боже, воно все так описано, погляди, посмішки, ти точно знаєш що відчуває герой в цей момент🥹😍 Це один з найкращих і тепер улюблених ромкомів💕 Я так ревіла в кінці. Ніколи не думала, що мене може так розірвати від ромкома😱👀

Тут багато романтичних фільмів. Плей-лист з музикою, обожнюю таке🤩 І тут просто ідеальний головний герой❤️‍🔥🫶🏻☀️ Це як Дуглас, але без хтивих сцен❤️‍🔥
Новий відгук
Збірка яка запалила в мені вогонь. Бо прочитавши ці твори, зрозумівши суть, важко не переоцінити своє життя. Жінкам завжди було важко, жінок недооцінювали, жінок не вважали рівними з чоловіками. Але, жінки мудріші, винахідливіші та міцніші.

Збірка творів двох століть. Різні письменниці. Різні стилі. Але простежується закономірність - важка жіноча доля.

Та попри це, у творах відображається ще дещо. Половина проблем жінок створена іншими жінками. Матерями, подругами, сусідками. Чомусь усім потрібно дати пораду. Усі знають як краще, питання тільки - для кого?😅

Інша половина проблем це стереотипи та гендерна нерівність. Жінка комусь щось повинна🤨Зберігати честь, чистоту, вірність і бла-бла-бла🙄 Наразі, я розумію, яку велику роботу над собою і світом зробили жінки. Бо читаючи цю книгу, відчуваю наскільки зараз ми стали вільнішими та рівними.

Не можу сказати, що усі твори було легко читати, та вони мені сподобалися. Але, я відкрила для себе письменниць з творчістю яких продовжу знайомитися й надалі.
Новий відгук
В Ані біполярний розлад її життя — це нескінченна гойдалка, манію змінює депресія, і це ніколи не закінчується. А ще Анна має в житті дві пристрасті — лекції з історії мистецтва та їх викладач Владислав. 
Владислав — блискучий лектор, арткритик. Має лабрадора й страждає від алкогольної залежності.
Їх зводить доля і спільна ціль. Вони мають допомогти одне одному знайти світло життя.

Враження від книги дуже теплі й світлі. Це історія про двох людей в яких є свої проблеми. Написано дуже легко, і не хочеться зупинятися. Історія несе гумор, світло і натхнення. Окремо відзначу - риб і Дніпро, та жовту валізу і парасольку😂 Це було дуже позитивно✨😂

"Вона хотіла врятувати всіх їжаків міста! Почати варити мило і кинути. Навчитися готувати яйце пашот і так і не навчитися, але перебити цілу батарею яєць. Зацікавитися зображеннями Жанни дʼАрк на картинах. І НІКОЛИ НІЗАЩО НЕ ЗУПИНЯТИСЯ, НІЗАЩО!" Це найкраще що я чула❤️‍🔥

Плюси ➕

☀️Тепла і світла історія
☀️Не хочеться зупинятися
☀️Незвичні, колоритні герої
☀️Легко читається
☀️Багато гумору і натхнення
☀️Розкриті важливі теми, такі як: рак, біполярний розлад, збереження культурної спадщини, лікування і боротьба за життя.

З мінусів для мене, було декілька речей:

🔸Мені дуже не подобається коли імена фамільярно схиляють (Анька, Аська і т.д.) розумію що це для колориту та атмосфери. Але це різало око.
🔸Почуття між героями залишилися для мене не такими розкритими як я очікувала.
🔸Деякі дії героїв мені залишися незрозумілими. Хоча я розумію, що біполярний розлад саме це і передбачає.

Скоріш за все, я очікувала більшого трешу😅

Книга має свої недоліки, але точно не полишає після прочитання☀️
Новий відгук
Брін ненавидить свою роботу в школі. Вона зацькована своєю мамою, яка навʼязливо запевняє - виділятися неможна. Вогняне волосся треба зафарбовувати. Треба мати тиху непримітну роботу і просто жити тихеньке, непомітне життя.

Але трапляється так, що Брін дізнається про великий спадок і вирушає на пошуки свого коріння в Ірландію🍀

Атмосфера, ці зелені місця та затишок Ірландії прописані просто неймовірно. Мотивація героїні мені відгукнулася всім серцем. Момент коли ти йдеш у невідоме, момент, коли твоє життя розділяється на до та після❤️ Це дуже глибока книга, яка в прямому сенсі може тебе підштовхнути не боятися. Рухатися тільки вперед✨

Місце, в яке потрапляє Брін, її пробудження, її справжня фейська сутність - відчувалося, ніби разом з нею пробуджуюся і я💞

✅Змити фарбу.
✅Вийти в світ.
✅Завести собаку.
✅Не боятися.
✅Просто робити те, що просить серце.

Для мене мінусом стала велика кількість діалогів. Їх було ну занадто багато і в них багато води.

В цілому, це було дуууже цікаво❤️ Сподіваюся, у другій частині буде розкрита любовна лінія 💕
Новий відгук
Живе таке собі подружжя. Вона ріелтор, він тренер з тенісу. В них є діти, успішні карʼєри, гарний будинок. А ще, в них є хоббі - вони вбивають людей😳
Книга, яку я прочитала за день🔥

Сюжет захоплює з перших сторінок. Просто проковтнула. Незвичне і дуже стрімке повіствування не дадуть засумувати.
Герої прописані дуже ретельно, я прям відчувала їх, бачила перед собою. І описані вони так, що я за них навіть вболівала😅
Мелісент просто відьма. Такий харизматичний персонаж, що аж дух перехоплює. Я майже відчувала той погляд на собі😈

Звісно деякі сюжетні повороти передбачувані. Але, тут справа саме в героях, подачі, просто неможливо відірватися🌪️🔥
Новий відгук
Стелла - заможня жінка, яка круто розбирається в математиці, але через синдром Аспенгера не може влаштувати особисте життя. Вона не любить коли її торкаються без дозволу, кам’яніє від думки про стосунки. Саме тому, Стелла вирішує замовити ексортника, який би допоміг їй розв’язати проблему з особистим життям.
Майкл, вродливий чоловік, який надає ескорт послуги. І коли він бачить чарівну Стеллу, вважає що це якийсь жарт. Але, робота є робота😏
Стосунки, любовні сцени, палкі та дуже круті. Емоції персонажів добре передаються. Мені сподобалося усе, крім фіналу. Якось автор забув під кінець що Стелла незвичайна жінка.
Книга незвична, можливо я її колись перечитаю.

Тож, на декілька самотніх вечорів саме воно.
Новий відгук
Кая, вона ж - болотне дівчисько, виросла тільки завдяки собі. Коли їй було шість, її покинули усі родичі, і дівчинка сама виживала на болоті. Гадаю, що саме тому автором обрано 1960 роки, бо уявити таке у нашому сторіччі неможливо.

Дівчина невміла читати, не ходила у школу, а пияка батько мало цікавився донькою.
Усе, що трапилося із Каєю, дуже страшно, боляче, моторошно🫣 Та ще більше моє серденько тішилось коли дівчинка робила кроки до життя.
Текст настільки живий, що просто неможливо не зануритися у книгу. Кожна сторінка як лезом по плоті💔
Ця книга не просто роман, це романтичний детектив. Із кожною сторінкою я гадала, що вже ну точно знаю що мене чекає наприкінці. І звісно ж ні.

Тейт хлопчик, що розбив мені сердце 💔 Я плакала, чесно😭 Тут така гарна любовна лінія😍

Кінець залишив за собою дивування. Мені все сподобалося. А особливо атмосфера🥰
Книжка потрапляє в улюблені🥰 Буду перечитувати та занурятися у марші та усі ці неймовірні краєвиди🥰
Новий відгук
Восс - сімья, яку можна запросто назвати безбожною🤷🏽‍♀️

Меріт живе під одним дахом просто з божевільною сімейкою🤯 Та й вона не виключення😂
Тут дуже багато гумору, це мене і зачепило. Коли я дібралася до середини книжки, почалося цікаве, і я так зраділа, думаю "Ооооо, зараз автор як розженеться, прийдеться щелепу ловити" але, на жаль, ні🥲
Ось така Гувер мені не подобалася. Я вже казала що не дуже любила автора до "Веріті", і на жаль, окрім, час від часу гарного гумору, книжечка слабенька, дуже слабенька.
Тому, мабуть і розповідати там нема про що.

Але деякі моменти мені все ж сподобалися. А ось головна ідея, ну дуже слабка. Восс - сім'я, яку можна запросто назвати безбожною🤷🏽‍♀️

Якщо хочете просто легку історію на вечір, ця книга вам підійде.
Новий відгук
Мене жахливо бісили головні герої, вони зіпсовані підлітки, сам переклад підливав олії, бо було відчуття, ніби ти реально знаходишся десь в оточенні гормональних коливань 😂

Дарка із заможної родини, здавалося б, в неї все є. Вона популярна в школі, їздить на дорогому авто, а в її кімнаті, акваріум з рожевим шампанським. Але в неї є секрети, ціла книжка секретів. Чому вони погано спілкуються з матір’ю? Хто для неї директор Прічард? А самий головним стане -капітан футбольної команди з іншої школи. Поганий хлопець, з поганого району, який потрапив з нею під один дах😈

Книга не така як інші, вона написана як справжня історія, несподівані сцени, цікавий сюжет, хот сцени🔥

Рекомендую книгу усім прихильникам цього жанру. Але не вважаю цю книгу автора найвдалішою.
Новий відгук
Трилер з містичним присмаком.

Меллорі влаштовується до заможної сім’ї нянею. В неї важке минуле, і вона дуже хоче почати життя спочатку. Тому, хапається за цю роботу мертвою хваткою. Тедді, пʼятирічний хлопчик, за яким Меллорі доведеться стежити, він трішки дивний. Особлива дитина. Малює моторошні малюнки і розмовляє з уявною подругою Анею. Але, чим більше часу Меллорі проводить з Тедді, тим більше божевільних подій починає відбуватися. Що приховує родина? Які таємниці приховує дім?Хто така ця Аня?
Моторошні малюнки🤤
Дуже добрий стиль повіствування. Я не могла відірватися😍
Сюжет, який просто потрібно читати, бо здогадатися що буде наприкінці - нереально🔥
Обожнюю такі книги, коли тримає в напрузі. Коли сироти по шкірі і ти сахаєшся від малюнку😳 Кінгу також сподобалося😈
Обовʼязково її перечитаю.

До речі, готується екранізація від Netflix❤️‍🔥
Новий відгук
Зараз мабуть усіх здивую, але мені ця книга сподобалася. Так, вона просто жахлива, те що в ній написано, просто не вкладається в голові. І я засуджую головного героя. Але, уявіть, скільки таких людей може ходити серед нас. Вони прям можуть кричати про те що вони психи, що вони вбивці, а ніхто не буде вірити. Бо всі занурені у свої проблеми.

Мені сподобалася ця книга саме тому, що вона не така як інші. Її захочеш не забудеш. Вона викликала цілий спектр емоцій, а саме це і повинні робити книги.

Ну звісно, мене дратував увесь той перелік засобів якими користався головний герой. Все, що вживав мазав на себе, чим мив голову ГГ, ми дізнаємося аж до самого складу і способу застосування. Якщо б видалили цю воду, книга б була двічі менша і стала б посібником для психопатів🙃

Не раджу книгу людям зі слабкими нервами. Бо тут і знyщання над тваринами і просто звірські сцени вбuвств😵‍💫

Фінал мені залишився не зрозумілим як і мотиви героя.

В будь-якому випадку, прочитане я вже ніколи не зітру з памʼяті.
Новий відгук
Аурін – улюблениця короля Мідаса. Сідлиця, що живе у великій клітці. Вона під постійним наглядом, як звір в зоопарку. Нікому неможна з нею спілкуватися, окрім Мідаса, який дуже рідко вшановує улюбленицю розмовами.І Аурін справді вважає, що це привілей, всі вважають що це привілей.

В мене ця любов викликала дуже багато емоцій, в загальному, огиду… Посадили в клітку, нехай і в золоту, і володіють нею як хотять. Дуже дивна манера вираження любові.

Але саме цікаве, звісно, починається потім😈

Спочатку, мені було цікаво, потім якось все сповільнилося, тепер розумію чому, і тут бац –останнє речення 31 розділу -😍♥️ 😱 Мені терміново треба продовження - бо там буде щось просто неймовірне. Я відчуваю, що ця історія стане моєю улюбленою ♥️♥️♥️

Ця частина вводна, ознайомча, але я певна, що далі світ розкриється так широко, що щелепа відпаде🔥 Переклад мене повністю влаштував - не слухайте нікого♥️ Нема там нічого страшного, і навіть без словника все було добре зрозуміло✨

Усім поціновувачам фентезі рекомендую 🔥😍 До того ж, тримати цю книгу в руках справжня насолода, вона така приємна на дотик🥰🤤
Новий відгук
Історія про жінку, яка для мене на рівні з Маліфісентою та Круеллою♥️😈Але,
мені не сподобалося подання. Почуття Цирцеї якісь пласкі, хоч події ведуться від першої особи. Відчуття ніби Цирцея порожня, сіра. Хоча це жінка в якій вирує лють, непокора і образа. Цирцея це непокірність батьку, чоловікам, правилам богів, її серце розбито матірʼю, людиною, братами і сестрами. Але на ділі, вона наче плентається сюжетом і я не відчула тієї сили могутньої відьми.

Кожен чоловік для неї - трансформація.
А кожен біль - робить її тільки сильнішою.
Це дуже феміністична історія.

Щодо її вигнання - ну, серйозно? Я також хочу на Ейю, тільки дайте мені із собою побільше книжок. Це таке вигнання- яке багато людей назвали б раєм. Що тут можна сказати - сильну жінку і острів не скує😅

Було б дуже цікаво побачити екранізацію.

Почуття такі - сама Цирцея і ця історія дуже ❤️‍🔥 Подання бажає кращого. Можливо, я шукала в цій історії більш розкриту любовну лінію🤔

В будь-якому випадку ця книга трансформувала і мене❤️‍🔥🫶🏻 Тож особисто для мене вона потрапить в кращі року ❤️
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
05.07.2024
Новий відгук
Мексика 1950-х. Моторошний будинок. Дивна родина. Вперта головна героїня.

Мене дуже вразила атмосфера. Увесь той морок, туман, старовинний дім та його історія, ти наче пересувається по ньому, відчуваєш небезпеку та запах того місця. Все це не відпускало, я читала сторінку за сторінкою. Готично, моторошно, місцями огидно.
Тут є місце і любовній лінії в яку я повірила.
А ось фінал. Він як би і логічний, але, залишилося якесь відчуття незавершеності. Мені чогось не вистачило.
Новий відгук
Я вірю в те, що в кожного з нас є призначення. І доки ми його не виконаємо, піти нам не дадуть. Жив собі дід, і вже був такий старий, що гадав смерть про нього забула. Аж тут, прийшов до нього уві сні хлопець, і сказав, щоб той вставав і йшов призначення своє виконувати. Це, як на мене, книга для дорослих. І вона дуже крута. Я обовʼязково збережу її для своїх дітей❤️
Це історія про найважливіші закони Всесвіту✨Про віру в себе. І добрі справи. Про силу духу.
І подано все в такій манері, що іноді посміюєшся, а іноді щелепа відвисає від того, як все просто виявляється.
Я дуже рекомендую цю книгу, від щирого серця 🫶🏻❤️ До того ж, там такі магічні ілюстрації, можна роздивлятися вічність.
Новий відгук
Світ де є гостровухі, автоматично стає моїм улюбленим. Але, не скажу що одразу закохалася в цю історію. Першою справою я закохалася у оформлення, бо воно неймовірне. Потім, я читала і дратувалася, бо здавалося, герої вже точно мене не цікавлять. От знаєте, коли вони надто ніякі? А потім, почалося тааакееее, не було часу на відпочинок, я затамовувала подих, кричала на книгу (від цього легше не ставало) а герої (один, той самий) там така палка і розкриваюча сцена. І в цей момент, вереском на в квартиру, я повідомила своїм сусідам імʼя мого нового книжкового крашу.

Окрім головних героїв мене зацікавили ще декілька другорядних, та, мабуть, що всі. А Гоблін нагадував мені Доббі і в той же час Суріеля.

Світ занурює. Правила дуже зрозумілі. Це просто неймовірна історія, в улюблені і кращі року.
Це майстерно, круто написане фентезі де герої викликають вирій емоцій (іноді бажання придушити)

Тому, я дуже нервово чекаю другу частину. Раджу всім-всім-всім, бо воно того варте!!!
Новий відгук
Кембридж. Магнетичний професор. Закрита спільнота студенток що називають себе "Дівами" Давньогрецькі міфи що вбuвця використовує в своїх посланнях. Це все атмосфера абсолютного темного трилеру.

Кажуть, що книга повинна зацікавити з першого речення, тут першим реченням було імʼя вбивцi, я вже заінтригована😏
Мені сподобалося усе. Читається легко, розділи по 2-3 сторінки. Напруження є, бо автор дуже класно грає з емоціями. Як би смішно це не звучало, але під час прочитання цього трилеру, я відчувала цілковитий комфорт і затишок. Обожнюю стиль Майклідіса. Ця книга нічим не гірша за Мовчазну пацієнтку, більше того, тут навіть приділено два розділи головному герою Тео, і здається, що щось в мене в голові клацнуло, як пазли склалися😳

Сам сюжет і розвʼязка вразить 100% навіть якщо ви здогадається в чому там справа, всеодно вас здивує один ключовий момент.
Щодо епілогу - відчуття ніби мені чогось не сказали. От не вистачає мені ще декількох сторінок наприкінці.
Новий відгук
Моторошний триллер, який читається на одному подиху.

Міллі у відчаї, бо втратила роботу і дах над головою. І от вона бачить оголошення про роботу служницею в заможної родині. І не вірить своїй вдачі, її прийнято. Ці люди, вони дивні, але ж такими і повинні бути багатії? Чи, не настільки? Що приховує ця родина? А Міллі?
Мої враження: Це було безперечно цікаво та захоплююче. От тільки такий сюжет вже не дивує. Мабуть, я прочитала дуже багато книг у цьому жанрі, і отого "ого, нічого собі" не було. Хоча написано дуже майстерно. Кожен розділ закінчується так, що неможливо відкласти книгу.

Плюси:
✔️Можна прочитати за день
✔️Цікавий сюжет, який не дасть засумувати
✔️Короткі розділи
✔️Ефектні герої

Мінуси:
➖Епілог - я не повірила.
Як для початку знайомства з жанром, ця книга безперечно підходить і вразить.

І так, вона дійсно чимось схожа на "Веріті".
Новий відгук
Мене одразу вразила ця легка атмосфера, цей темний гумор з вуст дітей, іноді я сміялася до сліз, а іноді відчувала тепло яке гріло душу.

Не кожен день, від дітей почуєш, що вони хочуть тебе вбити, і не до кінця розумієш вони це серйозно чи ні😳Це справжні бісенята, присягаюся😂♥️

Тут є любовна лінія між 2 Ч/Ч, зовсім тоненька і не заважає сюжету, а лише доповнює🥰 Така тепла і затишна, дуже гармонійна і я їй повірила.

Головною темою книги є добро і зло. Чи має генетика вплив на людину? Чи можливо добрі якості закладаються в дитинстві? Тут про дружбу довіру та любов, це легка, затишна, весела історія, про особливих дітей та втілення мрій✨

Тут про добро ☀️Мені дуже сподобалася, рекомендую всім хто хоче поринути у легку, веселу атмосферу і затишок💕
Новий відгук
Це просто моя шалено улюблена Дуглас і її троп – друзі/вороги/коханці🌪️❤️‍🔥 Це та сама книга, яку я довго шукала♥️♥️♥️ В улюблені і кращі року✨💕🥰

З цією історією, я поринула у американську школу, де головна героїня -стервозна черлілерка. А от її друг по листуванню, знає Раєн зовсім іншою. І коли вони зустрінуться, маски буде знято. Огиду до дівчини, яку Міша боготворив і називав музою, переважить тільки бажання поставити її на місце😈 Тільки от Раєн не розуміє, чому новенький так до неї ставиться. Адже вона ніколи не бачила Мішу, і не знає, що перед нею її найліпший друг.

Яка Раєн справжня? Та, яку знають усі? Чи та, хто надсилала листи Міші? І що буде, коли вона все ж дізнається правду?

На перший погляд звичайна історія, зачіпає теми булінгу, проблем підлітків та сімʼї. Воно так переконливо описано, я навіть декілька разів пустила сльозу.

✔️Поганий хлопець
✔️Школа
✔️Теми що зачіпають 💔
✔️Ну і звісно палкі 18+ від Дуглас. От прям дійсно 🔥🥵

Можна прочитати за день.
Новий відгук
Книга, яка спочатку мене дуже спантеличила, бо відкривши її, я опинилася у якомусь дивному світі с піратами. І я така: - ШО ЦЕ ТАКЕ?!

Але чим далі я опинялася, тим більшого сенсу набувало кожне слово. Дивно було це читати, бо кожного разу я оберталася до своїх думок, якихось спогадів. Наче книга дуже доросла, але як дивно розуміти, що не для всіх гра була лише грою, для деяких ще й спасінням.

Повне занурення гарантоване, дуже моторошна історія, яка торкається важливих тем, таких як: насилля у сім’ї та подальше дорослішання із тими спогадами, емоційна залежність, бажання втікати від проблем. Як мозок захищає себе. Як дитинство впливає на подальше життя. Я завжди вважала, що всі проблеми народжуються у дитинстві. І ще раз у тому впевнилася.

Історія йде як лавина, яка набирає обертів і врешті-решт рушиться.

Був один момент, який насправді мене спантеличив, - батько сестер🤯

Тут усі герої живі, вони не добрі і не погані, вони люди. І з кожною сторінкою вони мене приваблювали, а потім відштовхували, спантеличували, дивували, викликали гнів. І все ж, книжка не така проста як здається.

Щодо фіналу, він був очікуваний, як для мене. Але, якщо ви не знайомі із творчістю Ґіліян Флінн, гадаю, ви будете в шоці. Все ж вважаю, що останні дві глави можна було сміливо прибрати, мені б так було цікавіше😇

Скажу так, ця книга занурює в атмосферу, ти живеш нею та не хочеш відпускати.
Новий відгук
Щоб придбати цю книгу, мені було достатньо того, що її рекомендує Стівен Кінг.

Коли почала читати, навіть незбагнула що вже на сотій сторінці. І кожна сторінка супроводжувалася моїм коментарем "Так я і уявляла книги, які читає Кінг. Нічому дивуватися"😂 Кицька-лесбійка що читає Біблію? О, ну так, все зрозуміло😂 Насправді, у книзі це виглядає гармонійно.

Це гороор. Книга перевернула усе в моїй голові рази так зо два. І ти можеш уявляти все що завгодно, але всеодно будеш неправий. Це просто треба читати. І коли я дізналася правду, виявилося що питань стало тільки більше. Боже, як уявлю все що прочитала на попередніх сторінках, і така "Що? Як? Ааааа"😳😱Спочатку, я просто дивилася в книгу, а перед очима пролітало уся історія, емоції переповнювали: жах, шок, невіра. А потім я як зрозуміла😳 Це було дууужеее дивно. Саме тому, книга варта уваги. Бо вона не така, як інші🔥
Новий відгук
Ця частина однозначно краще першої.

Мені сподобалось усе. Кожен раз, я поверталася до книги, наче це найкраще місце на землі. Відчуття повного занурення, атмосфери і напруги.
Дракон підліток то просто🖤 Суперечки між драконами - то щось❤️‍🔥 Чорний гумор - окрема любов. Знаєте, поки всі дівчатка хочуть бути Вайолет, я хочу бути Терном😅
Любовна лінія заграла новими фарбами. І мені сподобалося, що вони почали розбиратися у стосунках, і не було того, що робить Терн і Сґейл у кожному розділі.

Щодо сюжету, він дуже динамічний і це тримає в напрузі. Бо ніколи не знаєш що може очікувати за рогом. Нові подробиці світу і деякі персонажі розкрилися абсолютно по новому. Це суцільні емоції ♥️

Там такееее розгорнулося 😱

Я дуже чекаю продовження🤍 Полумʼя попаде в топ року.

Розвʼязка така, що я досі сиджу отака 😳 І як з цим бути?! Дуже цікаво, як автор далі розгорне події.
Новий відгук
Вітаю у четвертому крилі, віднині, ваше життя може обірватися у будь-яку мить🙂

Це було просто неймовірно 😍♥️

Поганий хлопець ✅
Дракони, які можуть розмовляти зі своїм вершником ✅
Палкі 18+ написані нормальними словами ✅
Сюжет, який змусить нервувати✅
Магічні здібності✅
Герої, якими переймаєшся✅
Адекватна головна героїня ✅

Вперше читаю про драконів, і тепер, здається, мені треба більше♥️ Я не фанат Голодних ігор - від слова зовсім. І дуже сумнівалася, що мені зайде такий сюжет. Він не зайшов, він залетів ❤️‍🔥🪽

По відчуттях, книга занурює, атмосфера напружена, але затишна, зрозуміла, хоч світ інший. Хотілося повертатися знов і знов.
Поганий хлопець❤️‍🔥 Ксейден - полонив моє серце з першої зустрічі і погляду😈
Дракони - що тут сказати? Це справжні велетенські дракони 😱Я теж хочу собі дракона🥹 Вони чудово володіють сарказмом🙂🖤
Я навіть розгубилася, чого на сторінках чекаю більше: Ксейдена чи дракона?
Тут дуже цікавий фінал, і я вже відчуваю, що далі буде щось просто вибухове.

Це дійсно дуже круте фентезі🌪️І я з нетерпінням чекаю продовження❤️‍🔥
Новий відгук
17-ти річна Айворі Грін дізнається що є спадкоємицею найбагатшої людини. Але щоб отримати спадок, їй потрібно прожити рік під дахом із сімʼєю Тобіаса Гортона. Він залишив усі невідомій дівчині, а не своїй сімʼї. Чому? Що приховує родина? Які загадки приховує Готорн-хаус? Айворі ніколи не знала розкішного життя, тому хапається за цю можливість і не здасться.

Це таємнича атмосфера, де кожен коридор, портрет і книга є загадкою.
Мені було цікаво читати, бо кожна сторінка захоплює новими обставинами. І коли здається, ти вже знаєш в чому суть, помиляєшся.
Співмешканці Айворі дуже дивні люди, і спостерігати за ними щонайменше захопливо.

Я з нетерпінням чекаю продовження🔥😍
Новий відгук
Ніколи не думала, що дитяча книга може викликати в мене такий вирій емоцій.

Від початку і до фіналу - це просто розбите серце 💔 І дуже сильно хочу, щоб в кожного були саме такі емоції- бо тоді, не буде описаного в книзі.

Сталася катастрофа - землетрус. Собак покинули. Людей у місті більше немає.

Щасливець в цей час був закритий у притулку, у клітці. Хтось просто кинутий у домівці. Хтось взагалі не мав дому і людини. І тепер, без людей, нашим песикам доведеться вчитися виживати, повертати свої інстинкти, і намагатися змиритися - дволапі не повернуться🥺На їхньому шляху багато випробувань, але я вірю, вони з усім впораються🥰

Тут всі події ведуться з думок собак, і хоч це писала людина, а не собака, я повірила кожному слову. Як собаки дивляться на наш світ? Я наче подивилася очима чотирилапих.

"Чому люди закопують тіла, як собаки свої кістки?" Розмірковує Щасливець.

Майстерно розчулила мене ця книга - сподіваюся, автор коли це писала, також плавала в своїх сльозах😭🌊🛶

Якщо казати про враження загалом - це був дуже незвичний, цікавий досвід. Читається дуже легко і не хочеться відкладати, бо кожен розділ закінчується ну занадто напружено 😱І все ж, місцями по дитячому - наївно. Це як дитячі фільми про собак - я таке люблю. Гадаю, ця історія підійде для читання і дорослих і менших дволапих, кожному буде чому повчитися. Звісно, я тут описала враження дорослої людини, дитина буде сприймати цю книгу легше - але, така як я, всеодно б ревіла і в дитинстві😅

Сподіваюся, що за кожним песиком все ж повернеться його мама або тато🥹
Новий відгук
Я закохалася вже в пролог цієї книги, а далі ніби дивилася просто неймовірний і хвилюючий фільм😍

Містер Крос був врятований дівчинкою, яка вмовила батька залишити одне єдине цуценя з виводку. Собака вчився, грався, пустував, аж потім він потрапляє на корабель і пливе на зустріч невідомому, де йому зустрічаються абсолютно різні люди, і кожен раз він вливає на розвиток подій. Вісім розділів про абсолютно дивовижні обставини що сталися з одним собакою.

Це історія про сміливість, подорожі, випадковості і добрих людей 💕

Захоплива і сумна подорож водночас. Сміливий пес що долає перешкоди і йде вперед не боячись невідомого, в якого можна тільки повчитися людям. Ця книга відкриє багато цікавого дорослим, так само, я певна і дітям. І в той же час, мені сподобалось як автор звертає увагу на неуважне ставлення до чотирилапих. І взагалі, якщо так подумати всі історії про тварин починаються з недбалості людей. Якось в дитинстві цього не помічаєш. Тож, в цій книзі кожен знайде своє.

Тут є гумор, його багато, читаючи цю книгу можна просто відпочити і повернутися в дитинство🥰

Фінал розчулив 🥹❤️
Новий відгук
Відкриваючи цю книгу, я не могла уявити, що саме на мене чекає, але вже з перших сторінок тест полонив мене повністю. Макс доволі дорослий чоловік, в якого життя склалося непогано. Є дружина, робота і свої побутові справи. І тут йому телефонує привид з минулого.

Події ведуться у двох часових проміжках. Привид минулого - кращій друг, як каже сам Макс. Але цей привид, залишився там у минулому, і так і не зміг вибратися нагору. Головний герой запевняє, це через нього «привид» він же Веня, з університету в Будичі, з талановитого письменника перетворився на звичайного алкоголіка. І тоді, автор занурює нас у студентські роки. Там де два хлопця проживають студентське життя, відверте і дуже цікаве. Амбіції і мрії на краще. Жінки. Літературні гуртки. Чи не всі в студентські роки мріють про визнання і горять надією на успіх? Мені до останньої сторінки було цікаво, що ж відбулося між хлопцями і що так розвернуло все на 180 градусів?

Неочікувані відверті розмови, справжнє життя студента і такі важливі здавалося б, події. Ця книга занурила мене у спогади, і я з усмішкою читала про всі ті "великі проблеми" які тоді грали таку важливу роль. Як завжди, нікуди не поділося кохання - те саме студентське кохання - яке, здавалося, повинно бути на все життя. Автор ніби провів мене до привидів у минуле і я прожила це все ще раз. Кохання яке чуйне, необдумане, таке справжнє.

Тут деякі розділи описані краще ніж у еротичних книжках. Відверто, по людськи, зі справжніми думками 20 річних хлопців. І я вірила кожному слову. Наче дійсно слухала невигадану історію, про справжніх людей.

Це дуже цікава книга, яка відгукнулася у кожній частинці мене. Написано так, що з захопленням читаєш кожен розділ, і не хочеться відкладати. Однозначно рекомендую всім, і здається, я знайшла свого українського автора♥️ Це якісний роман, в якому я не знайшла жодного недоліку!!! Після прочитання залишається дивне відчуття завершеності і віри що все відбувається так як повинно бути. Всеодно життя все розставить по місцях.
Новий відгук
Оповідь ведеться від імені кицьки, але цього разу, вона все ж залишиться кицькою (відсилка до іншої книги Vivat)🙂

Цю книгу можна читати як художню літературу, а можна увійти в неї з наміром просвітництва. Я обрала одразу два варіанти✌🏻В будь-кому разі, вийдете Ви вже іншою людиною.

"Мета будизму - не навернути більше людей. А дати їм інструменти, завдяки яким вони зможуть стати щасливішими. Щасливішими католиками, атеїстами, буддистами."
Маленьке кошеня було врятовано Далай-Ламою і стало справжньою втіхою для всіх мешканців Джонканґу. Насправді, в мене навіть не виникло відчуття що цю книгу писала не кицька Далай-Лами😅
Відчуття після прочитання дуже теплі і приємні. Я навіть помітила, що почала себе смикати у повсякденному житті, користуючись деякими порадами.

Як часто люди використовують слово "карма" зовсім не розуміючи що воно значить. А всі ці події які вибивають з колії здаються просто жахливими, але поживемо побачимо. Так?😏 Зловила себе на думці, що не станься зі мною деяких подій, я б не була там де я є.

Отже, ця книга відкрила мені дивовижний світ де навіть кішка досягла високого рівня просвітництва і сподіваюся, я увібрала в себе хоч частинку тієї мудрості ✨

✔️Можна весело і з задоволенням провести час, пізнаючи щось нове? Безперечно так.

✔️Можна в користувати як інструкцію до щасливого життя? Так.

Раджу тим, хто готовий в нову подорож до Джоканґу, де Далай-Лама буде чухати вас за вушком, а кухарка підгодовувати смачненьким🥹 А ще, багато цікавих і подекуди курйозних ситуацій будуть чатувати на кожному кроці 😍
Новий відгук
Що вже казати, мені дуже сподобалась ця історія. Чомусь, маю потребу зазначити, в реальному житті для мене це не норм. Але якщо абстрагуватися, відкинути моральність, ця книга дуже цікава та палка❤️‍🔥

Вона - письменниця. Він - найнебезпечніша людина на землі. І доля вирішила, що вони повинні зустрітися.
Мабуть, це моя перша книга про сталкера, тому в мене аж дух перехоплювало від цього всього. Звісно, головна героїня трішки бісила своєю поведінкою, і в неї там щось завжди бризкало і витікало, але то таке🙃

Напружено, захопливо, гаряче та грубо.
Темна атмосфера, з присмаком віскі та запахом сигаретного диму і книжок. Ну і звісно, великою кількістю хтивих сцен 🔞

По сюжету якось все ну дуже нереалістично та натягнуто, і все ж на це можна заплющити очі. Головний герой, якийсь термінатор, що викликає щонайменше дисонанс. Історія Джіджі, ідея споріднених душ, трішки містики і один нахабний сталкер. Сподобалось. З нетерпінням чекаю продовження 🔥
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Полиць поки немає