Loading...
Кіра
Кіра
Експерт
03.09.2024
Новий відгук
Однозначно одна з найкращих книг прочитаних в цьому році!
Протягом прочитання даної книги, вас не полишить відчуття деякого непорозуміння, і саме воно буде змушувати вас читати далі. Ви будете в шоці, але ви точно не зможете відірватися!
Це без перебільшення геніальна історія, яка однозначно перевищила мої очікування щодо неї. З кожним розділом ви все більше поринаєте в книгу, історія набирає цікавих, інтригуючих, глибоких та навіть моторошних обертів. Книга містить величезну кількість інформації про міфологію, сучасну культуру, мистецтво 🎭 - в це тільки підтверджує той факт як зростає наша культура та насамперед література!
Без спойлерів досить важко описати історію, але ця подорож у Буськів Сад з її неймовірними жителями, з всіма незрозумілими, інтригуючими та моторошними моментами зробили цю книгу однією з найбільш відомих серед українських сучасників!
Це наша українська література, що не може не втішати ❤️ і навіть ця причина мусить вас змусити її прочитати!!
09.08.2024
Новий відгук
Одна істинна королева - це гарне підліткове фентезі з любовною лінією, без 🔞, але з досить милим сюжетом.
Ця книга ідеально підійде для тих, хто розпочинає свою історію в світі фентезі, хто ще не має багато сподівань та очікувань, хто ще не «спробував» чогось більшого та цікавого, ось так би я сказала. Ця історія для тих, хто ще не скуштував наповну фентезі!
Книга:
📕 комфортна
📕 мила
📕 спокійна
📕 цікава
📕 читається дуже швидко
Історія йде про двох сестер, одна з яких знаходиться в комі вже декілька років. Інша сестра всіляко її оберігає та доглядає за нею. Одного разу Мейлін ніби провалилася в інший світ, який виявився королівством Ляскі, де завжди править королева 👸 Вона одразу зустрічає симпатичного молодика, якого майже змушує відвести її до столиці, щоб знайти дорогу додому. Прибувши туди дівчина дізнається, що їй судилося стати наступною королевою в королівстві, де королеви помирають молодими… Свій престол їй передає власна сестра, яка у їхньому світі знаходиться в комі.
Історія цікава та інтригуюча, постійно хочеться дізнатись, що ж буде далі і як усе повернеться. І оком не встигаєш змигнути, як ти в кінці першої книги і тепер шалено потребуєш продовження!!!
Для більш досвідченого читача фентезі ця історія виявиться занадто простою, але якщо ви тільки починаєте відкривати для себе роментезі, то однозначно рекомендую спробувати!
Новий відгук
«І де був той розум?»
Це підліткова історія про життя в старшій школі з рейтингом 🔞.Про їх проблеми, зламані долі, неадекватних дорослих людей зі збоченими думками і діями, проблеми між батьками та дітьми, проблеми несприйняття себе. Все це відбувається в цій книзі.
Окрім всіх цих проблем - ця книга також про життєві цінності, мрії, відданість один одному та своїй справі, про все ж таки прийняття себе та звісно любов.
Любовна лінія тут переплітається з всіма цими проблемами, тому протягом всієї книги цю любов треба підтримувати, боротися за неї і відвойовувати! Відносини головних героїв складно назвати нормальними, здебільшого вони є прикладом нездорових стосунків між людьми, хоча до кінця книги вони змінюються, як і змінюються головні герої та їх характери і життєві цінності!
Події в цій історії відбуваються з шаленим темпом, тому відірватися від неї у вас точно не вдасться!
Дуже сподобався стиль написання, діалоги між персонажами цікаві та смішні, спостерігається багато сарказму, що радує.
Хоч головні герої книги є досить специфічними, зі своїми тараканами в голові і безліччю психологічних проблем, я б так це назвала, вони все рівно запали в душу!
Тому підводячи підсумок можу сказати, що ця книга мені сподобалось, історія була цікава, не банальна, та дуже швидко про читалася!
Новий відгук
Це перша частина трилогії про відьму та мисливця на відьом.
Здавалося б що їх може обʼєднати окрім бажання смерті один одного. Але доля склалася досить несподівано і їм потрібно було одружитися.
За розвитком їх стосунків дуже цікаво спостерігати, адже тут досить гарно простежується троп «від ворогів до коханців».
Тут доволі сильна головна героїня - Лу, що не може не радувати, вона емоційна, відважна, розумна, смілива, гостра на язик та впевнена у собі відьма, спадкоємиця клану.
Головний герой - Рід, гордість гвардії, він повна протилежність Лу, він дуже правильний, стриманий, соромʼязливий, постійно дотримується правил.
«Змія та голуб» - це доросле фентезі! (Хоча тут тільки 1 сцена 🔞) В цій історії цікаві, добре прописані герої, багато подій, класний сеттинг!
9/10 однозначно варте вашої уваги!!
Новий відгук
Це моя перша прочитана книга від Колін Гувер і це було неймовірно!
Історія читається на одному подиху, прочитала буквально за два вечори, бо не могла відірватися від неї.
💭інтригуюче
💭шокуюче
💭неймовірно
Ця книга написала як любовний роман з елементами трилеру, і я вам скажу мені прямо дуже це зайшло!
Коротко про сюжет:
В нас є Веріті - вона відома письменниця, яка потрапила в автокатастрофу і не зможе продовжувати писати свої книги, адже паралізована. Тому її чоловік знайшов молоду дівчину-письменника, яка має продовжити написання її книг. Дівчина приїздить в будинок сімʼї Веріті і має розібратися з документами, нотатками в кабінеті автора, щоб зрозуміти як де їй продовжити написання творів. В наслідок чого знаходить автобіографію, яка приводить в шок дівчину…
І не тільки її, те що я була в шоці, коли читала автобіографічні розділи, це не сказати нічого. Я перебувала в стані між «що відбувається?» і «боже, я хочу ще!!!»
З самих перших сторінок неможливо відірватися і до останніх. Кінець взагалі мене вбив!!
Однозначно раджу, це та книга, яка буде до останнього тримати вас в напрузі і до останньої сторінки підтримувати інтерес!!!
10/10❤️
Новий відгук
Ці порожні обітниці - це фентезійна дилогія в стилі ДШІТ, яка обовʼязково відгукнеться у вашому сердечку ❤️
Світ людей та фейрі знову переплітається.
🌏Це світ, у якому за борги вас можуть продати до країни фейрі в рабство.
🌎Це світ - де люди бояться сусідів.
🌍Це світ - де хоробра дівчина понад усе бажає визволити свою сестру з полону фейрі і піде на все заради неї.
🌎Це світ - де ми знову зустрічаємо любовний трикутник, який окутий таємницями, недовірою та брехнею.
Ця книга точно варта вашої уваги! Вас чекає:
❤️ романтичне фентезі
❤️ любовний трикутник
❤️від ненависті до кохання
❤️ від друзів до коханців
❤️ світ Фейрі
❤️ протистояння двох Дворів
Нова оцінка:
08.08.2024
Новий відгук
Шість багряних журавлів — це одна з найгарніших книг на моїй полиці! Команда РМ значно постаралася над її створенням! В цій книзі ідеально все: фантастичний зріз, оригінальна супер обкладинка, сама книга, яка змушує fairyloot плакати в сторонці.
Окрім чудесного оформлення, книга звісно має гарне наповнення. Нам розповідається чудова історія про принцесу Шіорі, яка має вийти заміж і поїхати в найдальшу частину королівства, чого дівчина не бажає. Шіорі має величезну таємницю: вона володіє магією, яка є забороненою. Про це знає тільки один з її братів, а їх в неї шість! Також її сімʼя складається з батька та мачухи, яка виявилася чаклункою, монстром, яка зачарувала всіх братів Шіорі та перетворила їх на журавлів. Страшне прокляття наслала вона на всіх дітей імператора, особливо дочку, яка буде намагатися вирватися з-під чар чаклунки та перемогти її.
Книжечка читається просто на одному подиху, така приємна історія, яка одразу знаходить відгук в серденьку! Ця книга про приємне читання, про душевний спокій та задоволення!
Дуже гарно прописаний світ повністю занурює тебе в казку, в дитинство, адже саме ретелінгом казки ця історія і є!
Досить щімливими є моменти відданості сестри братам, як вона заради їх порятунку йде на все!
Книга однозначно дууууже сподобалась, з нетерпінням чекаю продовження!!!!
Нова оцінка:
10.07.2024
Новий відгук
Початок історії для мене назавжди залишиться найулюбленішим, найкращим прочитаним за 2023 рік.
Ця книга є роментезі, тому всім хейтерам даного жанру на вихід 🚪
Автор вміло зацікавила з перших сторінок. Відірватися було ну просто неможливо 🤯🤩 Читалося на одному подиху і за 2 дні мабуть. Вся родина в шоці, в будинку нічого не роблено, адже від книги не відлипнути😂😂 (розумієте наскільки все сподобалось?

Наша головна героїня - Пенелафі, вона є Обраною, є Дівою. Вона ходить покритою і майже все своє життя живе в підготовці до ритуалу, для вищих цілей. Хоча по натурі своїй вона воїн , вона шукає пригод, хоче рятувати невинні життя і допомагати людям, але все що їй дозволяється робити- це ходити, мовчати і умовно кажучи «бути квіточкою»
До неї преставлена супутниця, яка стала їй за подругу, і тільки з нею вона має право на спілкування.

Як ви вже всі зрозуміли, вона, звісно, порушує купу заборон і правил:
❌втікає з замку
❌ вчиться управляти мечем і іншою зброєю
❌ виходить із замку зі своїм охоронцем і рятує людей

Ну і звісно, з чого все починається ❌ тікає з замку вночі в таверну, де зустрічає гарячого як чорт гвардійця🔥
🔥🔞 Гоук - головний герой, який стає її особистим охоронцем! І які закохуються один в одного, хоча це, звісно, заборонено 🚫
Дуже цікаво читати і поринати в історію розвитку їх стосунків, як все закручується.

Ця хімія 🧪 між персонажами - 🤩 ти дійсно віриш і неї, вона не притягнута за вуха, от дійсно вау.
В кінці вас чекає повний екшн, тому нізащо в світі не лізьте піддивлятися в кінець ❌🚫
Обривати на самому бляха цікавому місці- це фішка автора! Тому готуйтеся!

Для мене ця книга стала поверненням до читання. Я знову полюбила це діло і тепер не можу відірватися! Вона подарувала такий салют 🎇 емоцій та почуттів, мені було тут і сумно 😕, і смішно 🤣, і я хотіла плакати 😢, і я була за соромилася в певні моменти ☺️🔞

РАДЖУУУУУ! Читайте і будьте задоволені цією книгою!!
Новий відгук
Завжди цікаво побачити іншу сторону медалі.
В цій книзі ми поглинаємо в ту саму історію, що і в «Доторку темряви», але тут оповідь йде від лиця Гадеса🔥
По факту - це йде доповнення до першої частини!

👍 книга читається легко та швидко, все на одному подиху!
👍 вона spicy 🌶️🔥 тому це вже +++

Сюжет книги абсолютно той самий, що і в першій книзі, тому переповідати не буду, але можу точно сказати, що цікаво прочитати про думки та переживання не лише головної героїні, але і героя.
Дуже сподобалося те, що читаючи книгу, ти закриваєш для себе певні гештальти, які були тобі не розкриті в першій частині. Ця книга розкриває Гадеса як персонажа, його загадковість, його життя, його ставлення до Персефони, його якісь певні проблеми.
Завдяки цій частині ви можете побачити повну картину прочитаного і зрозуміти всі аспекти їх життя та проблем.

Раджу!!!🌶️🔞❤️
Новий відгук
Це історія родом із дитинства! Приємна до читання, цікава пригода, яка навряд залише вашу дитину (та і вас) розчарованою.
Пригоди хлопця-розбишаки такі цікаві, що відірватися просто неможливо. Те, як Том вміло маніпулює людьми, задля того, аби не фарбувати той паркан, як йому вдається виміняти Біблію, коли насправді він являється одним чи не найгіршим учнем.

Ця історія про першу закоханість, про дружбу.
Їх пригоди на кладовищі 🪦 або породою на острів, де хлопці починають своє піратське життя 😂
Це весело та цікаво читати. Я можу порівнювати цей твір з нашим українським «Тореадори з Васюківки».
Щиро раджу поглинути в цей світ і він точно не залишить вас байдужим!!
Нова оцінка:
08.07.2024
Новий відгук
Хіт буктоку, але не зовсім для мене.
Історія про письменницю та її переслідувача, яка має гаряче завершення 🔞
Це 100% історія 18+ і ніяк не раніше!

Переслідувач - чоловік, який має свою компанію, яка повʼязана з «ай-ті», їх робота - це боротьба зі злом, яке сидить на чиновницьких посадах здебільшого, або це просто люди, які від грошей втрачають голови. Він робить все, аби врятувати дітей від таких людей, бажано позбавивши їх життя .
Вона - красуня, розумниця, письменниця. Повний комплект)
Її звати Аделіна і вона переїхала в будинок своєї бабусі, який викликає жах у всієї сімʼї, окрім неї. Ще до її народження там мертвою було знайдено її прабабусю, яка загинула за невідомих обставин. Єдине що знали - це те, що в неї був чоловік, який її переслідував - сталкер.
Аделіна переїхавши в новий будинок, хоче докопатися до істини смерті родички і намагається знайти хоч якісь зачіпки. В той же час в неї також зʼявляється сталкер, який без перешкод пробирається до неї додому і залишає їй в подарунок червоні троянди 🌹
Аделіну це до жаху лякає і… збуджує.

Між ними виникають переписки, дівчина всіляко намагається показати, що вона проти таких стосунків, але її бажання бере верх.
Історія ще більше заплутається, коли на дівчину відкриває полювання Товариство Всесвітнього Відродження, яке торгує людьми і приносить у жертву маленьких дівчаток.
Найбільш неочікуваним для неї стає те, що вона знає людину, яка займає в цій «секті» не останнє місце, цю людину знала і її прабабуся.
Найбільш крінжовими тут, напевно, виступають сексуальні сцени, адже це дуже відверто, шокуюче і в більшості випадків занадто🤯

Для мене ця книга була на 6/10
Новий відгук
Друга частина трилогії, яка знову посилає наших головних героїв: Катніс та Піта, на смертельні Голодні ігри.

Ледь ти починаєш вірити в те, що страшніше, гірше, ніж було на арені, вже не буде, аж тут знову.
Тільки головні герої історії повертаються з своїх переможних Голодних ігор, тільки починають відходити від тих жахіть, які вони пережили, як починається тур Переможців, на якому наші фейкові закохані мають відвідати всі дистрикти та столицю. Під час своєї подорожі Катніс має довести всьому Панему, а головне президенту Сноу, що вона безмежно закохана в Піта.

Але все, що вони змогли зробити за свою подорож - це випадково дізнатися про заворушення та страйки в інших округах.
Перший розрив серця стався, коли виявилося, що наступні ювілейні Голодні ігри будуть проводитися серед переможців минулих ігор💔
Дуже емоційно важко було читати про те, як Катніс вирішувала пожертвувати собою заради Піта, це розривало серце 💔
Катніс - переспівниця, символ повстання та непокори. Вона дуже сильна духом і це неймовірно! Те як вона самовіддано намагається врятувати всіх навкруги.
Битва на арені була більш динамічною як на мене через союз, адже в першій частині Катніс проходила це все одна.
Арена на Багряну чверть - це те ще видовище, окрім того , що всі трибуни будуть намагатися тебе вбити, ще й сама арена щогодини їм в цьому допомагає.

Кінець книги максимально неочікуваний. Те, хто і як врятувався, те хто і де опинився 💔
Дуже чекаю, коли вийде наступна частина!!!
05.07.2024
Новий відгук
Це друга книга трилогії про школу Макстон Холл, в якій нам розповідають про пару нещасних закоханих Рубі та Джеймса.
Вони дуже закохані одне в одного, проте події, які відбуваються в їх житті постійно штиркають палки в колеса.
Закохані з різних світів та соціальних груп, тому в кожного з них свої проблеми і переживання, яку досить непогано описуються в книзі.

Мені сподобалось з цій книзі те, що окрім лінії головних героїв, нам розповідають про проблеми і переживання їх друзів та родин, це точно +
Трошки хотілося б щоб Ддеймс взяв свої яйця в кулак і нарешті наважився протистояти батьку і ставити свої бажання на перше місце, щоб перестав піддаватися на шантаж, хоча те що він заради Рубі йде на жертви - це 💔

Книга сподобалась, читаю далі!!!
Новий відгук
Гарна підліткова історія!

Тут розповідається про двох підлітків, учнів приватної школи де навчаються переважно діти заможніх батьків. Він та вона - це дві паралельні реальності. Вона відмінниця, гарна дівчина з простої родини, яка мріє потрапити в Оксфорд і досягти вершин, наполегливо для цього працює і вчиться.

Він - її повна протилежність! Хлопець один із найзаможніших учнів цієї школи, красень, звісно найпопулярніший хлопець який народився з золотою ложкою в роті. Його сімʼя має модельєрний бізнес і він має перейняти його.

Одного разу Рубі Бел стала свідком забороненого кохання між сестрою головного героя та вчителем, після чого Джеймс Бофорт зʼявляється в її житті задля того щоб підкупити її і тим самим врятувати свою кровинку. Дівчина відмовляє йому, бо насправді і не збиралась нікому повідомляти про побачене. Тепер їх життя починають переплітатися і внаслідок покарання за один з проступків в школі Джеймса відсторонюють від спорту і відправляють на відпрацювання до шкільного самоврядування під керівництво Рубі. Їх стосунки починають розвиватися і все б начебто добре, але на арену виходить його батько, який категорично проти їх стосунків.

Книга затягнула, було легко читати і в принципі цікаво. Для підліткового віку має бути просто вау 🤩
Нова оцінка:
Нова оцінка:
04.07.2024
Новий відгук
Початок трилогії мені сподобався. Одразу нам розповідають про двох сестер-близнючок Емілію та Вітторію. Вони відьми і не афішують про це 😅 З дитинства вони вчаться у своєї бабусі всім відьомським примудростям і постійно чують застереження триматися подалі від злих сил, демонів. Саме для цього вони носять обереги-амулети 🧿 і мають одне правило!! В жодному разі їх не можна поєднувати! Ну і, звісно, що ви думаєте відбувається далі?)))
А ні, бабах не відбувається 😂

Дівчата виростають повними протилежностями одна одній: Емілія - бабусина квіточка, і Вітторія - прагне знайти пригод на свій зад!
Звісно, вона їх знаходить і тут вже події починають розвиватися стрімкіше.
Гарна дівчина Емілія хоче помститися за сестру і не комусь там, а саме тим, від кого її все життя застерігали триматися подалі.
Вона так трималася подалі, що випадково зробила ритуал одруження на одному з принців пекла🔥🔥
Історія динамічна, цікава, не банальна, як на мене.
Тут гарно простежується троп від ворогів до коханців ❤️ хоча я думаю, треба ще трохи почекати до другої книги 😅

Тут сильна головна героїня 🦸‍♀️
Історія однозначно захоплює з перших сторінок!
Ця естетика італійської кухні та традицій дуже підкупає!
З нетерпінням хочу насолодитися другою частиною!
Новий відгук
Оце я вже розумію. Історія пішла розвиватися. Після такої собі першої книжки, я вже не дуже сподівалася, що ця серія взагалі для мене, що це справді так круто як всі пишуть, але так! Це саме та серія, де ти терпиш першу частину і далі йде все у вас як по маслу.
🔥 дарк академія
🔥 від ворогів до коханців
🔥 поява Того самого

Нарешті все в саме серденько. Хадсон Вега💔
Хоча дещо засмутило те, що Джексона по суті почали зливати, але то таке.
Головна героїня росте, розвивається в цій історії, звісно, в першій частині вона ще зелена і нічого не розуміє в цьому світі, але мені здається, що це та серія, де ми будемо з кожною книгою спостерігати за розвитком головної героїні, як вона стане сильнішою, мужнішою та хоробрішою- це круто!

Довго не могла зрозуміти, що мені нагадує ця книга, аж поки мене не осінило. Тут такий вайб Щоденників вампірів, вау🔥 Ці два брати і Грейс, яка між ними.
Дуже зайшло те, що почався більше розкриватися в книзі світоустрій, ми можемо більше дізнатися про якісь політичні тонкощі, інтриги-розслідування і це вже прям дуже покращує книгу я вам скажу.

З нетерпінням чекаю на наступну частину і щиро вірю, що вона не розчарує і буде як і друга Ваууу❤️
Новий відгук
Це міг би бути супер схвальний відгук на чудову книгу, але це не так.

Ця перша частина серії про вампірів, драконів та іншу нечисть вийшла для мене трохи скудною.
Я покладала дещо більші очікування, дивлячись на всі ці позитивні відгуки про неї.

Як на мене, то книга переоцінена. Так, вона непогана. Тут є багато цікавих надприродних персонажів, є любовна лінія, яку до речі можна назвати основною в цій історії, але мені вона показалася дещо висмоктаною з пальця. Хімія між головними героями зʼявилася нізвідки, любов з першого погляду, як на мене, тут така собі. Дуже дешеві підкати від Джексона Веги - найкрутішого хлопця Академії. (Ці відсилки на сутінки просто сміх тай годі)
Головна героїня - кліше (бідна сирітка, якій дістається гарячий красунчик)
Весь час не покидало відчуття, що це не книга, а якийсь фанфік.
Хоча задумка цікава, і останні події в книзі наголошують на тому, що можливо далі піде цікавіше.

Щиро сподіваюся, що ця серія відноситься до тих, де треба пережити першу книгу, щоб далі насолоджуватися крутою історією. (Судячи по таким схвальним відгукам)
Тому моя оцінка для цієї історії 7/10
Новий відгук
Це початок трилогії - і він відчувається як повернення в підліткові роки!

Коли читаєш цю історію - ти знову поринаєш в той час, перечитуючи її я ніби знову занурююся в минуле і відчуваю себе вдома!
Для мене ця історія є дуже рідною і є однією з найулюбленіших!

Після стількох разів перегляду екранізації почитаєш все порівнювати і я вам скажу, що це одна з тих книг, коли і книга , і фільм вау 🤩
Дуже відгукується в цій історії саме те, що головна героїня Катніс - сильна, смілива, наполеглива дівчина як на свої 16 років. Вона зробить все задля захисту своєї сестри, і навіть піде на смерть. Це дуже сильно!💪

Її мужність захоплює!
Любовна лінія в цій книзі розгортається повільно, і це теж непогано, адже і вжитті ніхто не закохується по клацанню пальців.

Голодні ігри - це одна з найбільш популярних антиутопічних історій сьогодення!
Новий відгук
Ця книга - це такий собі ромком з богами! Але він цікавий, гарячий і інтригуючий! Прочитала книгу на одному подиху і вже дуже хочеться поринути далі в цю історію і прочитати продовження. Книга не напряжна, досить проста, але затягує. Хтось скаже про банальний сюжет, але мені зайшло. Гадес та Персефона - круті гарячі персонажі, про яких цікаво читати і дізнаватися, що ж далі буде.
Раджу!!!!
Новий відгук
Це початок приквельної серії до Крові та попелу. І все, що я можу сказати після прочитання книги, це - вау 🤩.

Сера та Ніктос просто булочки! За їх відносинами, які досить швидко розгортаються дуже цікаво спостерігати. Книга затягує з перших сторінок і до останніх не відпускає!

Там є дракони 🐉!!!! Це вже одразу +100 до рейтингу!
Написано гарно і динамічно, переклад зрозумілий.
Дуже раджу до прочитання.
Новий відгук
Ну по-перше, ця книга неймовірно гарна, приємна на дотик софтач обкладинка, неймовірні оверлеї😍
По-друге, вона цікава, динамічна, інтригуюча та гаряча 🔥
Ця книга повернула мою любов до читання, читала одну за одною частини цієї серії.
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Полиць поки немає