Loading...
Олександра
Олександра Дворник
16.07.2024
Новий відгук
Отакі вони завжди, ці начебто невинні захолусті містечка... Завжди там знайдется вигрібна яма таємниць, загадок і скандалів, про які ніхто нічого не хоче знати.

Але Піппа Фіц-Амобі не вірить у факт (який насправді не є фактом), що Сал Сінгх, цей добрий і ніжний хлопець, Сал, що завжди захищав Піппу і її подруг, міг зробити це....
Вбити Енді Белл.
Вбити власну дівчину.
Вбити людину взагалі.
До подій тієї ночі, коли Енді зникла (її тіло досі не знайдено), ніхто і помислити не зміг, що Сал це б зробив. Але тепер... Попри неостаточну впевненість, мешканці Літл-Кілтона не додадуть "можливо" і "мабуть".
" Її вбив Сал Сінгх"- проста відповідь, яку ніхто не заперечить. Через недостачу доказів. І через Сала, який вчинив самогубство.
А якщо знайти докази?
Разом з братом покійного, Раві, Піппа берется розгадувати таємниці Літл-Кілтона. Чим далі просувається розслідування, тим більше розсипається образ Енді Белл. Стара фарба, що зображала невинну і вродливу зірку школи, відпадає, відкриваючи Справжню Енді - торгівлю наркотиками, шантаж, цькування, а ще - проблеми в родині, пиха та образи батька...
Але Піппа разом з тим отримує і погрози.
Тому що Енді не була хорошою дівчинкою.
Тому що хороших дівчат не вбивають.

Напруга : 10
Гумор: 9
Повороти сюжету: багато
04.07.2024
Новий відгук
Ну, що вам сказати...
Прочитала перші сторінки на сайті. А чого ви дивуєтесь, люди? Це ж Велике Королівство! Люба Британія! Вона поганенько справляється з тим щоб забезпечити отаких-от жителів маленьких містечок десь у захолусті. Хто-зна, може, таке і чекає жителів того депресивно Рочдейла. Невже наш світ іще не достатьньо розбещений у інтернет просторах, де жалюгідні, озлоблені людинки бажають виплеснути лють через насилля слабших? Як на мене, то роман справдиться не в майбутньому.
Як би це печально не звучало, роман уже справджується.
Новий відгук
Історія повториться...
50 років тому, в маленькому містечку, хлопець тікає з власного будинку до лісу. А потім згодом його кістки знаходять, поховані в землі.
Саме коли коли ці події розгорнуться у лісі Місії, сюди прибуває Крістофер, другокласник з дислексією. Його мама влаштовується працювати у будинку для пристарілих. Та одного разу, коли Крістофер чекав на автобусній зупинці, щось потягнуло його до лісу.

"Про Крістофера не було вістей шість днів".
Та коли Крістофера нарешті знаходять, він міняється. Може заглядати до найпотаємніших закутків людських душ. І бачити, що вони там ховають, чому нещасні.

Крістофер, за наказом Хорошого Чоловіка, будує хатку на дереві разом з новими друзями, щоб потім мати змогу проникати в інший, уявний світ. Але якщо усі жителі містечка видають із себе щасливих, а насправді нещасних й озлоблених, то хто ж тоді насправді Шепотуха, а хто - Хороший Чоловік?
І хто має владу над оленями з кривавими очами? "Ми всі помремо на Різдво".
І кожен бажає цієї смерті. Собі і своїм ближнім. На Різдво, містечко зійде з розуму. На Різдво настане апокаліпсис. "Ми всі помремо на Різдво".

Але прийде новий Спаситель і простить нам наші гріхи.
"Рай і пекло - це не напрямки. Це рішення".

10\10. Ця книга змінила моє життя
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Полиць поки немає