Loading...
Мілана
Мілана
Котик
02.07.2024
Новий відгук
Переслідування Аделін"- Х. Д. Карлтон. Я буду небагатослівна, тільки розповім про деякі зі спойлерів. Ця історія про Аделін, яка переїхала за околицю міста в стародавній будинок з привидами своєї покійної бабусі. За дівчинкою хтось постійно стежить і щодня підходить до будинку усе ближче. Але обличчя не показує.Головну героїню збуджує почуття страху.

Вона разом з подругою любить щороку відвідувати будинок жахів. Дівчинці видаються дуже нудними хлопці, які її оточують.Вона хоче якоїсь"перчинки", і вирішує переспати з одним "поганим хлопцем" Арчем, якого зустріла в клубі. Зненацька її сталкер починає погрожувати, що якщо цей хлопець до неї лишень доторкнеться, то Аделін отримає його відрізану руку. Як ви розумієте, дівчина не послухалась...Кожного дня сталкер відчиняв двері у будинок, пив міцний напій її дідуся і залишав троянду. Зед, командир організації, що рятує від насильства і смерті дітей, яких викрадають і продають на аукціонах. Зед побачив Аделін в книжковій крамниці, де дівчинка підписувала книжки (вона письмениця), і не зміг її залишити. Він хотів показати, яким є насправді.

Як між ними розвивалася історія, прочитаєте самі. Але можу сказати, що Зед одночасно і врятував Аделін, і наразив її на небезпеку. Мені ця книжка дуже сподобалася, особливо друга її частина. Плюси - розповідь ведеться одразу від двох осіб, присутня містика, динамічний захоплюючий сюжет, є і полон, і порятунок.

Автор розкриває тему насильства, знущання над дітьми, висловлює дуже цікаві думки та ідеї. А ще є трохи детективу. Дівчата розслідували вбивство прабабусі Аделайн, у якої також був сталкер...

Тепер мінуси – я очікувала трохи іншого.В другій книзі дівчині у скрутну хвилину дуже бракувало підтримки головного героя. Я сподівалася, що вчинки героїв будуть ,як у книзі "mafia and his angel", але марно. Я також вірила, що усі вороги відчують на собі той біль, який вони завдали іншим. Нам цього не показали. (Може здатися, що я пишу загадками, але ви все зрозумієте з книги).

Моя оцінка: "9/10"

А зі спойлерів я не хотіла читати, бо казали що друга частина дуже жорстока, але насправді я нічого такого прям не побачила багато чого тільки згадували, а опису як такого не було, але це дуже нагадало реалії нашого часу.
Новий відгук
Орді Ровз 17 річна дівчина, яка любить кримінальну медицину і навчається в свого дяді, за це її недолюблюють, бо так не прийнято було в ті роки. Вона хоче потрапити до дяді в школу, але там навчаються тільки хлопці і їй неможна видати себе, бо батько не одобрює її дій. Дядя бере її з одною умовою вона має мовчати і не висовуватись, але Томас має інші наміри. Томас скриває свої емоції і виглядає безсердечним, дуже круто перевтілюється в роль вбивці і може прорахувати його дії.У кожних героїв свої секрети. Так сталося що доля стикнула Томаса і Орді розслідувати вбивство повії і як думають головні герої воно не єдине.
В Лондоні заселився серійний вбивця і нашим героям потрібно його розслідувати на їхньому шляху багато перешкод і як вони викрутяться дізнайтеся самі.Багато коментарів було про те ,що знають хто вбивця з середини книги, але я до кінця не підозрювала хто це.

Автор має класну уяву і описувала все настільки, що моментами я забувала де я насправді, настільки поринала в книгу . Мене попереджали про опис трупів і як їх обстежують , я б не сказала що це викликає огиду але я вирішила попередити. Не робіть помилки як я чуть не зробила, я прочитала сторінок, напевно, 10 і хотіла кинути, думала, ну нє, детиктив - то не моє і не знати яка там любовна лінія. Читайте, якщо ви нормально прочитали перші сторінки далі гірших описів не буде і ви 100%не пожалкуєте, що прочитали.Одні жарти і теорії Томаса цього вартують, а поза них є ще багато цікавого. І по секрету скажу головні герої були не одноразово в смертельній небезпеці, і я навіть просльозилась.

З нетерпінням чекаю продовження серії, бо знаю далі цікавіше.
Новий відгук
Це настільки розкішна книга, що забуваєш про все, поринаючи в неї. Не передати словами.
"1000/10".

Я два роки чекала, щоб нарешті прочитати цей шедевр. Емілія - звичайна відьма, яка любить готувати і має сестру-близнючку Вітторію. Ще змалку вони носили амулети, які відкривали ворота до пекла. Їм заборонили будь-коли знімати їх. Але Вітторія любила порушувати правила і одного дня зняла свій амулет. Після цього у дівчат з'явилися нові здібності. А про цей вечір вони ніколи не згадували... Коли дівчатам виповнилося 18, у їхньому містечку почали вмирати відьми і, на жаль, однією з них стала Вітторія. Емілія завжди була тиха і скромна дівчинка , але, коли знайшла труп сестри, поклялася знайти її вбивцю і помститися. Вона зрозуміла, що в сестри-близнючки було багато таємниць, які необхідно розгадати. Але спочатку вона повинна викликати демона з підземного царства, щоб той дав відповіді на питання. Але дивним чином Емілія викликає принца Гніва і "прив'язує" його до себе. Цей принц виявляється тим, кого дівчинка застала біля трупа своєї сестри. Вона впевнена, що він якось пов'язаний з цим і одразу його зненавиділа.Але Гнів сам розслідує вбивство її сестри адже Вітторія мала стати дружиною короля демонів, щоб зняти його прокляття. Емілія не поспішає відпускати принца, а хоче дізнатися більше. Та потім розуміє, що їм потрібно діяти спільно... Я не можу розповісти більше, бо буде багато спойлерів. Але повірте, ви повинні це прочитати: багато неочікуваних поворотів, є захоплива детективна лінія.

По секрету скажу: Емілія не звичайна відьма, а дуже могутня і тільки в королівстві Гніва вона повністю розкриє свої сили.Гнів має ще шість братів і кожен з них хоче, щоб Емілія приєдналася до їхнього клану. Також вони всіма своїми силами хочуть заволодіти амулетом дівчинки. До речі, амулет Вітторії безслідно зник, і саме Емілія повинна його знайти. Героїня відчує на собі сили братів Гніва і, повірте, це не з приємного. Гнів -така "бусічка", мій краш. Дуже подобається, як він переборює свою ненависть і допомагає Емілії.

А ще класно, як дівчинка проходить випробування гріхами 😍.
Усім раджу 🔥🔥
Полиць поки немає