Loading...
Поліна:)
Поліна:) Шеремет
Котик
05.07.2024
Новий відгук
"Швидкісний поїзд" Котаро Ісаки — це справжня літературна подорож, яка захоплює з першої сторінки і тримає в напрузі до останньої.

Ця книга майстерно поєднує елементи трилера, комедії та драми, створюючи унікальний коктейль емоцій. Головні герої, кожен зі своєю неповторною історією та мотивами, створюють захоплюючий калейдоскоп подій, що розгортаються на тлі швидкісного поїзда. Особливо вражають непередбачувані повороти сюжету та глибокий психологічний аналіз персонажів, які змушують замислитися над життям і долею.

Загалом мені сподобалося)
Нова оцінка:
03.07.2024
Новий відгук
Це книга, яка торкається самої душі. Її неможливо читати без сліз та посмішок. Вона занурює у світ справжнього кохання, яке долає всі перешкоди. Історія про Руна та Поппі наповнена таким глибоким почуттям, що кожна сторінка відгукується в серці.

Книга змушує задуматися про цінність моментів, які ми проводимо з близькими, і про те, як важливо цінувати кожну мить. Її варто читати, щоб нагадати собі, що справжнє кохання існує і воно сильніше за час і відстань.

Застереження: без серветок не читати!!!!
Новий відгук
Книга справила на мене приємне враження! Це захопливий фентезі роман, який переніс мене у світ інтриг, магії та хоробрих героїв. Головна героїня – сильна та незалежна дівчина, яка вражає своєю сміливістю та розумом. Сюжет наповнений несподіваними поворотами, які тримають у напрузі до останньої сторінки.
Особливо сподобалося, як авторка створює атмосферу та описує деталі – від величних замків до темних лісів, все виглядає настільки реалістично, що здається, ніби сама стаєш частиною цього світу. Персонажі живі та багатогранні, кожен зі своєю історією та мотиваціями.

Якщо ви любите фентезі з сильними жіночими персонажами та захопливими пригодами, ця книга точно для вас. Читання принесло мені море задоволення, і я з нетерпінням чекаю продовження!

Ще приємним бонусом є той факт, що автором твору є наша землячка )
Новий відгук
«Дім у волошковому морі» Т. Дж. Клюна — це справжнє літературне диво, що здатне зачарувати читача своєю ніжністю, чарівністю та глибоким гуманізмом. Це історія, яка розгортається на тлі магічного світу, проте основні її теми — любов, прийняття та особистий розвиток — близькі кожному з нас.

Сюжет обертається навколо Лайнуса Бейкера, скромного соціального працівника, чия робота полягає в нагляді за сиротами з магічними здібностями. Одного дня він отримує незвичайне завдання — перевірити загадковий дитячий будинок на острові, де живуть надзвичайно унікальні діти під опікою ще більш загадкового господаря Артура Парнаса. Що більше Лайнус пізнає цих дітей і їхнього опікуна, то більше його світогляд змінюється, а разом з тим змінюється і він сам.

Клюн майстерно створює світ, де магія є невід'ємною частиною життя, і де суспільство боїться та не приймає того, що відрізняється від норми. Автор з великою чуйністю та теплом описує кожного персонажа, роблячи їх живими та реальними. Діти, що живуть у домі Артура, є різноманітними, і кожен з них має свої особливості та складнощі, проте всі вони сповнені доброти та любові, яку Лайнус з часом починає розуміти та цінувати.

Ця книга — не лише про магію та незвичайних дітей. Вона про те, як важливо бути собою, приймати інших такими, якими вони є, і знаходити красу в різноманітності. Вона спонукає замислитися над тим, як часто ми судимо інших за зовнішніми ознаками, не намагаючись зрозуміти їхню справжню сутність.

«Дім у волошковому морі» — це казка для дорослих, що дарує надію та віру в краще. Це книга, яка залишає слід у серці та нагадує про те, що любов і прийняття можуть змінити світ. Т. Дж. Клюн створив незабутню історію, що надовго залишиться в пам'яті читачів, даруючи їм тепло та натхнення.

Рекомендую читати затишним вечором ✨!
Новий відгук
Після прочитання "Аліси в Країні Див" я відчула справжнє захоплення і зачарування цим казковим світом. Кожна сторінка книги була наповнена неймовірними пригодами, загадками та фантазією. Я відчувалася, ніби сама опинилася в цьому дивовижному світі разом з Алісою.

Автор майстерно описав кожного персонажа і кожну ситуацію, що дозволило мені уявити цей світ яскраво і живо. Читання книги дозволило мені втекти від реальності і на деякий час пережити пригоди разом з Алісою.

Ця книга залишила великий слід у моєму серці і нагадала мені про важливість уяви та фантазії, які дозволяють нам втілити наші найсміливіші ідеї та створити щось нове, унікальне.
Книга також вчить поваги до інших, бо в цій країні див всі персонажі мають свої унікальні риси, характер, але всі вони відносяться один до одного з повагою та приймають інших з їхніми особливостями. Також була зачеплена тема пошуку власного «я». Аліса шукала свою справжню сутність, призначення та місце у житті.

В цілому, ця книга наповнена не тільки пригодами, але й важливими темами, що розкриваються в ній. Тому цю книгу варто прочитати не тільки дітям, але й дорослим.
Новий відгук
Скільки б часу не пройшло, я буду памʼятати кінцівку цього твору. Ця історія важка, жорстока, проте після прочитання можна зробити багато висновків для себе. В творі гарно змальовано життя простих людей, дитинство дітей, які не знали заможностей і розкошей. Читаючи цей твір, розумієш, що добро, яке ти даруєш людям, може вилізти тобі боком . Однак все таки хочеться вірити у людську щирість, гідність та порядність. Володимир Винниченко показав, що, на жаль, наш світ повний не тільки добра, світла, милосердя, але й несправедливості, брехні, лицемірства та зла. І автор змалював цю проблему через образи дітей. Цей твір варто прочитати.
02.07.2024
Новий відгук
У відгуку присутні спойлери!!!

Ця книга дуже жорстока. Я чутлива людина, але чомусь над книгами плачу не часто, проте у процесі читання цієї я не могла стримувати сльози в деяких місцях ( особливо через Цину). В цій книзі ми дізнаємося про інших переможців ігор, що не може бути не цікавим. Особливо цікавим для мене став образ Фінея. При перших знайомствах з ним ми бачимо, що він самовпевнений, зухвалий, але потім ми бачимо, що за цією маскою ховається відданий, люблячий, відважний, харизматичний парубок. А його відношення до Мегз, ну просто ❤️❤️❤️!

Катніс трохи бісила інколи своїми вчинками, особливо коли не могла вирішити хто їй подобається. Спочатку він, потім інший, а може все таки той …
Книга ну дуже цікава ✨! Рекомендую!

Чекаю на 3 частину))
Новий відгук
Одна з моїх найулюбленіших книг.

Спочатку я подивилась фільм ( і не один раз), а потім вирішила прочитати книгу ( хоча зазвичай роблю навпаки), але на той час знайти паперове видання було ну дуже складно, особливо не за всі гроші світу. Яка ж я була щаслива, коли їх видали. Ця історія жорстока, складна, але дуже важлива. Вона змушує замислитися над проблемами нашого суспільства, над нашим майбутнім, нашим життям. Завдяки цим книгам ви відчуєте різні емоції : від смутку до радості, від гніву до співчуття, від страху до безтурботності та багато інших.

Всі персонажі реалістичні. Хоча інколи спостерігати за вчинками Катніс важко, але це свідчить про те, що вона схожа на живих, справжніх людей .
Якщо ви хочете поринути в інший світ з жорстоким режимом і переживати за героїв, то раджу. Та і якщо не хочете, то все одно раджу))
Новий відгук
Я читала цю книгу після того, як подивилась фільм, але все одно було дуже цікаво. Я радію, що події відбуваються до подій основної серії . Тому я мала змогу дізнатися більше про створення голодних ігор, як відбувались вони раніше, історію їх розвитку та інше. Це було неймовірно цікаво. Також з книги ми дізнаємося більше про Коріолана Сноу. Дивне відчуття, коли ти знаєш, що буде далі, але все одно сподіваєшся, що він щось зробить для припинення голодних ігор, буде щасливий з Люсі Грей, що він буде на стороні людей з округів, але, на жаль, всі ми знаємо його як президента Сноу.

Мені дуже сподобалась Люсі Грей. Вона багато чого пережила на арені, в Капітолії, але все одно залишилась людяною. Мій біль - це Сеян та його доля ( тут просто без слів…). Окрема любов - це те, що ми бачимо багато переплетінь з основною франшизою ( переспівниці, озеро в округу 12, пісня про дерево страстей та багато іншого).
Після прочитання цієї книги є над чим подумати.

Тому якщо коротко, то я дуже задоволена книгою❤️.
Новий відгук
Спочатку я змушувала себе читати далі (зараз про це не шкодую), якось не йшло. Але потім як понесло, я не могла відірватися. Пенелаффі, вона ж Маківка, Діва, Обрана і т.д. має стійкий, незламний характер, за нею дійсно цікаво спостерігати. Цікавий світоустрій, сподіваюсь, що в наступних частинах буде більше деталей і цікавинок. Найцікавіше почалося десь з середини книги, в кінці мій шок був у шоці. Раджу.

Ще хочу зазначити, що оформлення книги - це щось неймовірне!!! Кольоровий зріз, оверлеї, обкладинка, форзаци, лясе - це витвори мистецтва✨.
Новий відгук
9/10, книга дуже сподобалась. Чарівна атмосфера цирку, магія, гадання, шикарні описи і не шаблонні герої. На мою думку, трохи не вистачило пояснень в кінці. Після прочитання залишилось в грудях тепле відчуття, історію не хотілось відпускати.

Таке відчуття ніби я сама побувала в цьому цирку, була поміж героїв. Рекомендую)
Нова оцінка:
Полиць поки немає