Loading...
Maryana
Maryana Huzar
02.07.2024
Новий відгук
Деякі історії були дуже цікаві, але на жаль, не всі! Вибірково сподобалось! До 5 історій запам'ятались так що хочеться згадувати, а решта якісь ніякі.
Новий відгук
Деякі історії були дуже цікаві, але на жаль, не всі! Вибірково сподобалось!
Новий відгук
Краще середнього, але не сподобалось! Діалоги головних героїв це повний жах! Через це дуже неправдоподібно!
Новий відгук
Зняла зірочку за не новизну, але в принципі цікаво перечитати ще раз з погляду Гадеса!
Новий відгук
Те чого й очікуєш від другої частини надкрутої серії!!! Просто ВАУ!!! Дуже цікаво!!! Дуже рекомендую!!!
Новий відгук
Це саме така класика, яку хочеться рекомендувати читати всім!!! Не даремно люди проходять цю книгу в університеті! Це супер круто і захоплююче!!!
Новий відгук
Книга з дуже негативним посилом і поганим закінченням! Мені була не дуже саме через закінчення! Я вважаю що книжка має закінчуватись зовсім не так!!!
Нова оцінка:
Нова оцінка:
01.07.2024
Новий відгук
Набагато краще за 1 частину, новий персонаж просто лапочка!!! Я не очікувала, так сподобалась книга, що не хотілось завершувати читання 💔
Новий відгук
Дуже сподобалась, історія і персонажі 🔥 Книга не схожа на інші, надзвичайно цікава🥰 Трішки не хватило 😘, але сподіваюсь в 2 частині вже буде ☺️
Новий відгук
Як же чудово, що вийшла ця серія, читати яку одне задоволення!!! Рекомендую читати після 2 книги серії ІКІП, щоб все розуміти зразу!!! Це така насолода від кожної сторінки🔥
Новий відгук
Кінець книги просто ВАУОфігітиЯкКруто!!! Кожного разу мороз по шкірі проходив!!! Я читала Тінь у Жариві після 2 книги ІКІП, рекомендую так читати, щоб все розуміти зразу, а не потім!!!
Новий відгук
Хотілось би побажати людям не залишати відгуки на книжки, яких вони не можуть зрозуміти!!! Як можна поставити цій книзі низьку оцінку? Книга чудова, а друга частина ще краща!!! Якщо люди читають книжки, то вже б мали навчитись критично мислити... Я філолог, і в книгах зразу бачу глибший зміст ніж всякі поверхові люди, які ставлять оцінку 6-7. Це схоже на "Знищ мене" розкриттям персонажів хлопців! Одна з улюблених!
Новий відгук
Моє улюблене фентезі! Найкраще з фентезі які я читала!!! Доводилось читати вночі, бо нереально було відірватись! Рекомендую купляти зразу комплект книжок! Всі герої прописані надзвичайно цікаво, до кожного прикипаєш серцем! Чекаю 5 частину!!!
Новий відгук
Дуже сподобалась книга! Неможливо відірватись від читання! Історія і персонажі захоплюючі, розвиток сюжету постійний! Дуже рекомендую!
Новий відгук
Краще ніж Гудзики, але гг подобається коли її ріжуть... Всякого очікуєш від книжки тільки не перебору з абсурдом, як в гудзиках. Героїня занадто безстрашна.
Новий відгук
Хоч я доросла а історія про дітей, а потім підлітків, мені всерівно було дуже цікаво читати. Підійде для будь якого віку, я теж плакала від фіналу. Про несправедливість у житті(
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Полиць поки немає