Loading...
Катерина
Катерина Богуцька
Котик
22.07.2024
Новий відгук
Кінець цього роману, не такий, як я люблю. Але автор його побачив саме таким і навіть цю подію він описав так смачно, як і весь роман від якого складно відірватися.

Є чому навчитися у Мартіна Ідена, коли він наполегливо досягав своєї цілі.  Як він проходив та проживав перешкоди до її досягнення. Особливо в той період коли він вже писав свої твори, писав багато, а вони нещадно до нього, не продавались...

Приклад незламності на шляху до своєї мрії, навіть тоді, коли в нього ніхто не вірив. Це, мабуть було, самим складним для нього. Всі йому казали: "Найди нормальну роботу"...

А коли він все прожив, пережив труднощі та досяг шаленого успіху, то всі його помітили, захотіли знатися з ним... і це було його одне з найбільших розчарувань в житті. Виходить, що ти потрібен людям коли ти стаєш відомим(богатим)... "А невеликий період назад, я був той самий Мартін Іден. В мене вже були написані всі ці твори... Вони були прочитані вами... Лиш ще не продавалися..."

На жаль, він не зміг справитись з розчаруванням та знайти новий сенс у своєму житті. Його мрія та ціль була заради іншої людини яка його теж не підтримала свого часу. Ціль була заради когось. Тому важливо мати свою особисту мрію та досягати свої особисті цілі.

_____

Корисно прочитати книгу людям які беруться за якусь справу, а потім при перших перешкодах здаються і кидають її. Беруться за іншу справу і знову кидають... Так і не доводячи справу до кінця.

При зустрічі своїх труднощів, а вони неминуче будуть і це нормально. Так от, при зустрічі труднощів треба розуміти, що цей шлях який треба пройти до бажаного результата. Треба ще чогось новому навчитися. Треба у чомусь ще тренуватись. Треба мати сили іти далі та не здаватися....

Обов'язково досягнеш результату, якщо будеш наполегливо навчатись та працювати над досягненням своєї цілі.

Приклад наполегливості Мартіна можна застосувати до будь-якої діяльності, я звісно застосовую до своєї. Музикант до своєї... але у кожній діяльності, щоб досягти успіху треба докласти максимум зусиль, по щелчку тільки в казці.
Нова оцінка:
Полиць поки немає