Loading...
Ольга
Ольга
Котик
30.06.2024
Новий відгук
Ліну Костенко називають королевою української поезії ХХ століття. Жива легенда та надзвичайна жінка, яка пише неймовірні вірші про життя, любов, природу, минуле та сьогодення.

Збірка «Триста поезій» поєднала найвідоміші вірші різних періодів творчості, тому читати книгу дуже цікаво.
Філософська та любовна лірика, поезія про історичне минуле та сьогодення, про любов до України та душевні переживання. Вірші про життя, що обовʼязково відгукнуться у душі та не залишать байдужими читачів.

У збірці я знайшла вірші, які раніше не чула. Це було сильно, ніжно, щемко, щиро, душевно. Книга залишила частинку в моєму серденьку і величезне бажання продовжувати знайомство із творчістю Ліни Костенко.

А оформлення книги «Триста поезій» - це суцільне задоволення: тканинна текстура на обкладинці, лавандовий колір, ляссе, зручний формат. Тепер мрію зібрати всю серію української поезії від видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»
Новий відгук
Це книга-адвент, що має завдання на кожний день в очікуванні Різдва.
Історія мишенятки Вінстона, який почав згадувати своє дитинство і хоче відшукати когось дуже важливого. Книга сподобалася всій сімʼї, адже історія дуже цікава і захоплююча, важко зупинитися і хочеться пошвидше дізнатися, які пригоди чекають головного героя далі.

Після кожної історії потрібно виконати завдання. Вони досить прості та мають детальну інструкцію. Наприклад, намалювати мишу, чи зробити сніговика із ватяних кульок
Новий відгук
Прокинутися від різкого крику та сильного сплеску води на кораблі серед моря. Уява малює як тіло молодої жінки занурюється все глибше і ніхто ніколи не дізнається про існування цієї людини.
Хіба після такого можна відірватися від прочитання книги.

Рут Веа «Жінка з каюти Nº10» - це неймовірно захоплюючий, непередбачуваний детектив про молоду журналістку Лору Блеклок, що вперше відправляється у відрядження на розкішному круїзному лайнері серед багатих та впливових людей. Вона намагається всіх переконати, що почуте вночі - це не спалах уяви, а справжнє вбивство дівчини, про яку ніхто не знає, або це вправно вдають. Підозри, розслідування, що приводять у глухий кут та приносять загрозу життю.
Головна героїня спочатку не викликала співчуття через її спосіб життя, де поєднуються вечірки, велика кількість алкоголю та антидепресанти. Її невизначеність у стосунках та манера завдавати біль близьким відштовхують.

Та прочитавши книгу, зʼявляється повага до цієї сильної жінки, що бореться за своє щасливе майбутнє з останніх сил, переживає за інших та прагне справедливості.

Книга мені сподобалася, було цікаво та непередбачувано.
Новий відгук
«Сімейна гра» Кетрін Стедмен видавництва РМ - захоплюючий трилер про молоду письменницю Гаррієт, яка нещодавно переїхала з Лондону до свого коханого чоловіка і невдовзі має стати частинкою однієї з наймогутніших сімей Америки. Та її чекає довге знайомство із традиціями та величезними родинними таємницями, які вона має розгадати, щоб зберегти свої власні.

Перша половина книги була досить затягнутою і читалася довго, чого не скажеш про другу, яку я дочитала за два дні, бо відірватися було неможливо.

Фінал - це і є небезпечна, моторошна, божевільна сімейна гра сімʼї Голбеків, яка відкриє всі таємниці.
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Нова оцінка:
15.06.2024
Новий відгук
Щенячий патруль - це беззаперечна любов дітлахів 3+ років.
Син взахваті від пригод його улюблених мультяшних героїв.

У книзі 4 історії з мультсеріалу. Мені, дорослій людині, трішки дивно читати переказ подій із мультика. Про літературну цінність тут говорити не варто. Але ці книги улюблені у дітей, жодного дня не проходить без історій із щенячим патрулем. Маємо вже велику колекцію і читаємо по колу.
Новий відгук
Серія «Детективи з вусами» - це друга із списку улюблених детективних дитячих книг від видавництва «Ранок».
Книги про котиків, що допомагають знайти справжніх грабіжників, рятуючи своїх друзів від несправедливого засудження інспектором Рампʼє, який ну дуже погано справляється із своєю роботою.
У серії видано 6 книг. Всі історії дещо схожі, бо в кожній коти шукають якісь викрадені речі. Сину 7 років подобається слухати ці книги, бо коти-детективи - це любов.
Новий відгук
Улюблена серія книг про відважну Тото кішку-ніндзю. Можна не звертати увагу на заявлений вік та починати знайомство вже з 5 років для читання батьками дітям. Це книги, які хочеться постійно перечитувати і ми це постійно робимо вже 2 роки.

У пʼятій частині Тото разом із братиками та Котолицем потрапляють у виправний табір, де мають дослідити, чи справді в лісах Шотландії зʼявився дикий кіт. Але це було б надто легке завдання для відважної компанії, врахуймо, що жити вони будуть серед найлютіших злодіїв, а ще не забуваймо про головних лиходіїв попередніх частин книги, які можуть і повернутися.

Захоплюючий сюжет та чудові ілюстрації не залишать байдужими маленьких читачів.
Новий відгук
Улюблена серія книг у сина, починаючи з 5 річного віку, молодшому ж пощастило познайомитися з нею з 3 років. Про відважну Тото кішку-ніндзю, її брата Срібника та друга Котолиця. Це книги, які хочеться постійно перечитувати і ми це робимо вже 2 роки і вони не втрачають свою актуальність.
Якщо ваші діти вподобали перші три книги, то не зможуть зупинитися і захочуть обовʼязково прочитати і цю.

Четверта частина про пригоди Тото та її друзів у Лондоні, де з музею зникає дуже цінний та могутній нашийник. Чи зможуть вони знайти реліквію та врятувати звірів від нового могутнього ворога дізнаєтеся, прочитавши книгу.

Щиро рекомендую, бо ці книги справді варті уваги.
Новий відгук
Улюблена серія книг про відважну Тото кішку-ніндзю. Це книги, які хочеться постійно перечитувати і ми
це робимо постійно.
У третій частині Тото разом із братиком та Котолицем відправляться на музичний фестиваль у Кітстонбері. Та відпочинок друзів не вдасться, адже їх чекають нові завдання та небезпечні зустрічі.
Якщо дітям сподобалися перші дві книги із серії, то зупинитися буде неможливо, і ця сподобається теж.
Новий відгук
Улюблена серія детективних історій сина, яку ми перечитуємо постійно.
Книги про відважну кицьку Тото та її кумедного братика Срібника. Вони щойно переїхали із сонячної Італії до похмурого Лондону, познайомилися із містом, врятували тварин від небезпечного змія у першій серії. Дізналися секрет Котолиця та попри все залишилися добрими друзями.

У другій книзі на друзів чекають захоплюючі розслідування та небезпечні пригоди і перше завдання для справжньої ніндзі-кішки. Чи зможе вона знайти викрадений сил та здолати небезпечного злодія.
Своїм захоплюючим детективним сюжетом книга обовʼязково зацікавить дітей.
Новий відгук
Улюблена серія книг сина із 5 річного віку і нині у 7 перечитуємо її постійно.

Книги про відважну кицьку Тото та її кумедного братика Срібника. Вони щойно переїхали із сонячної Італії до похмурого Лондону. Котиків чекає знайомством із містом, новий друг Котолиць, який веде себе трішки дивно як на кота, а можливо він не зовсім кіт.
А ще на друзів чекають захоплюючі розслідування та небезпечні пригоди і перше завдання для справжньої ніндзі-кішки.

Своїм захоплюючим детективним сюжетом книги зацікавлять як хлопчиків, так і дівчаток.
Досить багато моментів, що несуть цінність і для дорослих: про дружбу незалежно від вигляду та роду, про любов до міста та боротьбу за нього.
Ось прочитайте лишень слова Тото:
- Послухай-но - промовила Тото. - Це твій дім, еге ж? Якщо ти зараз утечеш, то ніколи вже не повернешся сюди. Ми недавно прибули до Лондона, але вже обожнюємо це місто. Так, тут прохолодно, а ваша піца - ніщо порівняно з нашою, але ж просто поглянь на цю вулицю. Всі ці тварини живуть у гармонії одне з одним. Це наш дім, і я, наприклад, хочу боротися за нього. Тому я не буду втікати...
Новий відгук
«Друзяки-динозаврики. Різдвяний подарунок» - кумедна книга про динозавриків, які шукали листоношу, що загубився десь у гущавині страшного Болотяного лісу разом із супер-подарунком від дідуся.

Цікава, дотепна книжечка, у серії є багато інших історій про друзяк-динозаврів.
Дітям було весело та цікаво читати цю книгу.
Новий відгук
Серія «Агент Ласка» про супершпигуна Ласку та його друга соню Доркінса, які мають знайти та знешкодити справжніх бандитів. Кумедні та захоплюючі пригоди не залишать байдужими маленьких дослідників та поціновувачів детективних історій
Новий відгук
Справжній скарб від видавництва «Ранок» - книга «Україна. Від первісних часів до сьогодення».
Це справжня енциклопедія юного українця, яка обовʼязково має бути на поличці кожного. Книга із величезною кількістю ілюстрацій у простій та зрозумілій формі розповідає про життя в Україні від первісних часів до сьогодення.

Дуже добре висвітлені часи козацтва, а також є величезна кількість розділів про різні сфери життя. Навіть про традиційну українську кухню, одяг, міфологію.
Особливо мені подобається як розкрита тема мистецтва в Україні. Тут і письменництво, музика, театр, кіно, живопис, архітектура, скульптура, писанкарство. Можна ознайомитися із культурним надбанням та найвідомішими діячами.

Щиро рекомендуємо цю книгу, бо вона чудова.
Новий відгук
Улюблена енциклопедія про динозаврів.
Величезна кількість видів. Детальні описи та порівняльні картинки із розміром дюдини. Велика кількість ілюстрацій, реальні фото кісток, відтисків яєць, чи слідів на каменях, скелетів із музеїв світу.
Історії дослідження та теорії зникнення динозаврів на землі.
Дуже цікава книга, що повністю задовільнить цікавість дитини про динозаврів, бо в ній можна знайти всю потрібну інформацію.
Новий відгук
Цікава та корисна книга для малят, які звикають до горщика, мають страх, або інші проблеми із природним процесом, або просто настав вік «какашних історій».
Книга допоможе пояснити, що всі какають і це обовʼязковий процес.
А чудові веселі ілюстрації не залишать байдужими маленьких читачів.
Полиць поки немає