Loading...
Колесник
Колесник Світлана
14.06.2024
Новий відгук
Неймовірно мила історія про єнотика Євгенка.

Він був такий радий, коли йому татусь сказав, що підуть на риболовлю, що навіть не зважав на дощ, бо дуже хотів поділитись новиною з усім світом. Та він захворів, і риболовля відмінилась, Євгенко засмутись, але татусь вигадав неймовірну гру, тому день був дуже чудовий.

Дуже любимо читати цю історію, одна з улюблених.
Нова оцінка:
11.06.2024
Новий відгук
Сіндер - перша книга циклу Хроніки Місяця.
З перших сторінок нам розповідають про Сіндер, головну героїню, яка проживає зі своєю мачухою та двома сестрами (тут нам нагадують про казку Попелюшка).
Сіндер працює механіком, і доволі крутим, що до неї за допомогою звертається сам принц Кай. Каю сподобалось Сіндер, але він ще не знає, що вона кіборг (оце інтригує), він кличе її на бал. Чи погодиться Сіндер? Адже вона мусить приховувати, ким є, так як кіборгів не дуже люблять, вважають істотами другого сорту.

Дуже цікавий сюжет, багато таємниць, і звісно присутня любовна лінія. Таку історію читала вперше, і майже з перших сторінок мене захопила історія Сіндер, вона хоче знати, хто вона, знайти себе у цьому великому світі, дізнатись правду про себе, правду минулого, ким була до того як стала кіборгом, де її рідні?
Звісно, запитань багато, але ж Сіндер сильна, і їй все вдасться. Обов’язково буду читати продовження саги, впевнена, далі ще цікавіше!
Полиць поки немає