Loading...
Катерина
Катерина
Котик
06.06.2024
Новий відгук
Ці зошити для самих маленьких - те, що треба щоб зацікавити та навчити дитину!
Яскраві малюнки дуже подобаються дитині і вона з радістю все виконує.
Новий відгук
Прекрасні зошити для розвитку дитини! Цей зошит навчить дитину користуватися ножицями та гарно вирізати. Подобається, що завдання ідуть від простого до складного, а також дуже милі і гарні картинки. Дитина завжди з задоволенням все робить!
04.06.2024
Новий відгук
Обржнюємо "Готель Фламінго "! Весела, детективна історія про тварин, з гарними ілюстраціями- ідеальна книга на 4-5 + років!
Новий відгук
Дуже цікава книга. Яка окрім захопливого сюжета познайомить дітей з нічними тваринами, такими, як вомбат, медоїд, галаго. Підійде, як для самостійного читання, так і для читання з батьками. Гарні рожеві ілюстрації додають атмосфери книзі!
Новий відгук
Донька обожнює цю серію книг! Цікавий сюжет, про віру в себе, наполегливість та роботу в команді! Дуже гарні рожеві ілюстрації!
Новий відгук
Цікавий, захоплюючий комікс про улюбленого персонажа дітей!
03.06.2024
Новий відгук
Дуже смішна історія про домашнього кота, який вважає себе космокотом. Небагато тексту, гарний шрифт, книга ідеально підходить для першого самостійного читання!
Новий відгук
Добра святкова книга для малюків! Дуже мила, повчальна історія з чудовими ілюстраціями!
Новий відгук
Прекрасна, повчальна віршована історія , яка навчить дітей( та й дорослих🙃) , що щастя не в речах та багатстві! Дуже гарні ілюстрації та прекрасний переклад!
Новий відгук
Захоплююча, яскрава книга для дітей. В книзі вас чекають цікаві пригоди динозавриків Расмуса, Тіммі та їх родини, які зібралися в гості до дідуся Тіммі. Текст дуже цікаво побудований, не можливо зупинитися доки не дочитаєш усю книгу!
Новий відгук
Обожнюємо цю серію книг! Дуже багато цікавих фактів про комах. Ще дуже подобаються завдання на пошук, яких у цій книзі чимало. Ну і ілюстрації, які можна довго роздивлятися, нікого не залишать байдужими!
Новий відгук
Книга, яка повинна бути у кожного! Дуже цікаво подана інформація про історію України. Гарні ілюстрації, раджу купувати у комплекті з зошитом.
Новий відгук
Книга від якої неможливо відірватися! Тут все найцікавіше про квіти! Ілюстрації Ювала Зоммера просто дивовижні!
Нова оцінка:
Нова оцінка:
Полиць поки немає