Loading...
Юлія
Юлія __y_uliy_a
04.07.2024
Новий відгук
Нещодавно відкрила для себе світ фентезі. Книга зачепила з перших сторінок, ще в шкільні роки дуже обожнювала грецьку міфологію, досі памʼятаю усіх богів і хто чим заправляє. Це і підхопило мій інтерес до цієї книги.

Дуже сподобались стосунки між головними героями, а також я обожнюю другорядних персонажів, які піддають настрою книзі. Дуже подобається переклад BookChef 🥰.
А ще з нетерпінням чекаю продовження цієї книги❤️
До речі, нещодавно придбала собі на поличку книгу «Клинок королеви. Танок із тінями» у перекладі BookChef🥰
Новий відгук
Знайома з твором із шкільних років, але нещодавно перечитала для більшого поглиблення в історію двох закоханих.
На мою думку, твір “Ромео і Джульєтта” є невмирущим символом кохання та вірності, твір про почуття, що сильніше за смерть.
Найбільше, що мене зачепило було те як автор, чітко описав почуття головних героїв, правдиво передав читачам всі переживання.

Ромео та Джульєтта, які належать до ворогуючих сімей ризикують усім для своєї любові. Вони навіть наважуються повінчатися таємно. Безглузда боротьба їх родин призвела до загибелі закоханих дітей. Автор звертає увагу на те, як ненависть та нестримність можуть знищити навіть найсильніше почуття.

Фінал сумний, таке трагічне закінчення символізує кохання, яке живе навіть після смерті.
Новий відгук
У шкільні роки будучи ученицею, не дуже хотілось поринати у світ книжок. Зараз же в свідомому віці вирішила поринути у світ української літератури за допомогою цього твору. Сприймається не як у шкільні роки, в шкільні роки читалося аби як, що хоч трохи щось запам'ятати, а зараз читала це для власного усвідомлення, дуже подобається як автор зображує персонажів, а також розподіл мови.
Новий відгук
Для мене ця книга виявилась актуальною, так як в моєму житті присутні деякі страхи, які не дають в деяких моментах насолодитися деякими речами у житті. Привернула до читання сама назва "Іди туди, де страшно і матимеш те, про що мрієш". Присутній символізм страхи-тигри, 10 правил від автора, а також питання на які може відповідати кожен читач, роблять цю книгу дуже цікавою.

Я думаю, усім читачам, в яких є хоч якісь страхи. Після прочитання цієї книги можна впевнитися в тому, що немає нічого неможливо, самі страхи не приведуть вас до успіхів, а от якщо підеш на приборкування своїх власних страхів, то можеш отримати те, про що мрієш.
Нова оцінка:
02.07.2024
Новий відгук
Чесно кажучи, познайомилась із цим твором лише через те що потрібно було здати тести із зарубіжної літератури 😆. Але я зараз тут і пишу відгук.
Як на мою думку Портрет Доріана Грея - це історія про те, як наші вчинки та наше життя впливають на нашу душу та відображаються в нашій зовнішності.

Головний герой роману, Доріан Грей живе у світі багатства та розкоші, але після написання його портрету він починає усвідомлювати свою красу та вплив, який вона має на людей, він стає жертвою своєї власної краси та починає руйнувати своє життя через свої відносини з іншими людьми.

Один з головних мотивів роману - це питання про те, що важливіше - краса чи душа? Автор ставить це питання через головного героя та його портрет, і читачі спостерігають, що портрет залишається без змін, на відміну від зміни зовнішнього виду головного героя. Краса може бути оманливою та тимчасовою, тоді як душа залишається назавжди.

Також є дуже важливі моменти про вчинки та життя, які впливають на нашу душу. Автор хотів показати нам це через головного героя, який руйнуючи своє життя та відносини з іншими людьми руйнує свою власну душу, стаючи злою та безжальною людиною.

На мою думку, після прочитання цієї книги можна замислитися на досить важливі теми в нашому житті, найголовніше задуматись над важливістю власних вчинків та життя і як не зруйнувати цим власну душу.
Новий відгук
Дуже зацікавила книга. На мою думку, діткам буде до вподоби така книжка. Сподобалось, те що причиною того, що кіт і дівчинка помінялись тілами став певний символ у книжці, в даному випадку це сталося під час грози. Дуже цікава історія, наповнена кумедними моментами та фантастичними пригодами.

Рекомендую для прочитання.
Маю віру в те, що ця книга буде довподоби не лише діткам, а й дорослим.
Новий відгук
Вважаю цю книгу дуже корисною. Особливо при вирішенні власних проблем із самосаботажем. Іноді бувають моменти коли ми самі не осмислюємо, чому ми робимо саме такі дії. У цій книзі автор все чітко без зайвої води пояснює: Чому? Як? і Що? з цим усім робити.
Рекомендую для прочитання.
Обожнюю переклад BookChef😉
Новий відгук
Книга зацікавила. Читаючи у свідомому віці, допомагає краще розібратися в собі.
Автор розповідає про дитячий травматичний досвід, труднощі в дорослому житті, методи їх подолання та способи виховання щасливих дітей. Як на мене, дуже важливо знати методи та способи для щастя власних дітей.

Також книга розповідає про методи та способи подолання власних помилок та перешкод на вашому шляху.
Також містить багато корисної інформацію про нервову систему та функціонування мозку. Я не думала, що мені вона сподобається, так як я не зовсім фанат психологічних книжок, але я вражена і рекомендую до читання.
Новий відгук
Не думала, що ця книга мене зацікавить, але чим далі читала, тим цікавіше було.
Читаючи, інколи стають питання чи не зійшла з розуму. Привернула увагу його гіпотеза, а що як стародавні міфи правдиві? Шкода те, що через хворобливу одержимість роботою головний герой не насолодився довгим, щасливим, сімейним життям.
Новий відгук
Неодноразово натикалась на цю книгу, але відкладала її, адже більше перевагу віддаю романам, а до цього взагалі ніколи не думала що буду захоплючатись книжками. Завдяки цій книзі я змінила своє ставлення до класики. Головний герой Вінстон Сміт ненавидить положення зовнішньої партії, членом якої він є, і намагається чинити опір системі.

Автор дуже чітко все розписав, одразу виникає асоціація із тим, що людина це просто маленька деталька у великій безжальній машині.
Раджу для прочитання. Ця книга змушує замислитись над досить важливими питаннями.
Нова оцінка:
22.05.2024
Новий відгук
Навіть не знаю, що підштовхнуло мене прочитати цю книгу, але я не шкодую про це, дуже сподобалась❤️‍🔥
Чекаю на продовження.
Полиць поки немає
Видавництво