Loading...

Благодійний збір для котопритулку Cats on Mars

Акції
16 жов 2024
Благодійний збір для котопритулку Cats on Mars

Допоможімо разом котикам з притулку Cats on Mars. Купуйте фірмові листівки Readeat, щоб підтримати збір.

У київському притулку Cats on Mars опікуються, лікують та шукають нові родини для котиків, багатьох з яких вивезли з прифронтових зон. За час повномасштабного вторгнення тут врятували вже сотні нявчиків, а на сьогодні їх у притулку 59. І ми з вами можемо допомогти врятувати ще більше. Тому до Дня безхатньої кішки оголошуємо збір на потреби притулку.

Як долучитися? Спеціально до акції ми надрукували гарні мальовані листівки з нашою книгарнею. До 23 жовтня включно купуйте одну або декілька у книгарнях Readeat – і 50% від їхньої вартості ми передамо притулку.

Котики будуть вам будуть вдячні, а ви отримаєте вишукані листівочки, які можна підписати та подарувати тим, кого любите.

Також обов’язково підписуйтеся на сторінки Cats on Mars в Instagram чи Facebook, тегайте їх у своїх дописах та історіях, фотографуйте листівки та відмічайте друзів – щоб всі-всі вихованці притулку якнайшвидше знайшли собі нові сім'ї😻

Акція триває до 23.10.2024 включно. Але якщо ви або ваші рідні шукаєте собі вусатого друга-хвостатика, у Cats on Mars вам будуть раді щодня. Напишіть їм у дірект – і приходьте знайомитися зі своїм котощастям❤️