Loading...

Команда Readeat

Команда Readeat

Трошки розкажемо про наших котиків

Юлія

Очолює книгарню на Антоновича, 50. Вона наша головна кішка. Має великий досвід з організації операційної діяльності мереж книгарень та неабиякий хист до управління командами.

Андрій

З сім'ї філологів. Грає на роялі, любить читати так багато, що вдома вже немає зайвого місця для книги. Закінчив аспірантуру зі спеціальності "Порівняльне літературознавство".

Любов

7 років працювала в Клубі сімейного дозвілля. Має великий книжковий досвід і не уявляє свого життя без книг.

Нурія

Приїхала з Харкова, захоплюється дизайном, вивчає мови та вже має неабиякі успіхи: English (B2), German (A2), Slovak (A2).


Христина

Займалась соціологічними та маркетинговими дослідженнями, обожнює театр та вишивати.

Ангеліна

Букблогерка, веде власний книжковий блог у телеграм, займається фотографією та пише картини.

Марія

Виросла в родині книголюбів, а її мама працює в видавництві. Завдяки цьому прочитала дуже багато книжок і тепер не уявляє свого життя без них.

Тимофій

Захоплюється культурологією, завдяки чому і почалась його любов до читання. Крім того, любить дивитись й аналізувати кіно, гуляти Подолом та грати в теніс.

Аня

Не лише любить книжки, а і захоплюється сферою краси, довгий час працювала в модних бутиках. Допоможе завжди знайти відповідь на питання кожному гостю нашої книгарні.

Анастасія

Справжня майстриня над монетою і знає про роботу касової зони все. Захоплюється музикою, раніше займалась виготовленням та розробкою прикрас. 

Юлія

Дуже любить комунікувати з різними людьми, виявляти їхні сильні якості, залучати команду до спільної справи. Крім того, обожнює природу, гори та відпочинок в тихих спокійних місцях.

Євгенія

Наша SMM-менеджерка. Виросла у творчій сімʼї, обожнює хореографію, вокал та малювання. Книжки для неї як медитація наприкінці робочого дня.

Даша

Дизайнерка, закінчила видавничу та поліграфічну справу і вже довгий час працює графічним дизайнером. На дозвіллі полюбляє займатись танцями та каскадерською діяльністю.

Дарина

Наша івент-кішка. Понад 6 років у сфері культури та книговидання. Обожнює, коли ви ходите на організовані нею заходи, а у вільний час захоплюється вишиванням та рукоділлям.

Анатолій

Справжній професіонал у розробці програмного забезпечення. Завжди доводить до кінця все, що починає. Готовий прийти на допомогу та може запропонувати вихід з будь-якої ситуації.

Маша

Мріє робити людей щасливішими, простір — красивішим, а світ — кращим. Вона керівниця кав'ярні й завжди готова братись за цікаві проєкти та бути лідером у кавовій справі.

Вероніка

Обожнює запах ранкової кави та справу, якою займається. Вона старша бариста і раніше працювала в книгарні. Полюбляє подорожувати, захоплюється аніме, завжди відкрита до нових можливостей.

Софія

Закінчила професійні курси бариста і продовжує цю справу в нашій кав’ярні. Закінчила музичну академію та грає на фортепіано. Бачить творчий підхід у всьому, що нас оточує.

Катерина

Головна в роботі з видавцями. Хочете продаватися в книгарні Readeat, то вам до неї. Має багаторічний досвід роботи у двох великих книгарнях. У вільний час вишиває картини.

Марина

Працює з видавництвами. І саме завдяки їй ви бачите на полицях свої улюблені книжки. А ще полюбляє рибалити, як справжня киця.

Мурмані

Головний з логістики. Має 5-річний досвід у сфері логістики та операційної діяльності, останні роки — у книжковій сфері. У вільний час любить подорожувати, рибалити та активно відпочивати.

Володимир

Приймає та обробляє книжки, що надходять від видавництв. На дозвіллі грає у футбол, вболіває за «Арсенал» та обожнює дивитись фантастичні фільми.

Артем

Грає на нашому роялі. Займається музикою вже 9 років, обожнює спорт, читати книги та співати. Головне для нього в музиці — це кайфувати від процесу, і по-справжньому насолоджуватись грою, тоді й сама музика, яку граєш, буде передавати ці відчуття і насолоду.