Loading...

Книжкове бінго Readeat. Виконуйте челенджі та вигравайте

Акції
07 тра 2024
Книжкове бінго Readeat. Виконуйте челенджі та вигравайте

Грайте у весняне книжкове бінго самі або з друзями – та вигравайте три подарункові сертифікати Readeat на 1000 грн, 500 грн і 300 грн.

Книжкуйте-смакуйте цю весну разом із читацьким бінго від котиків. Завантажте бінго-таблицю з цієї сторінки або попросіть друковану версію на касі в Readeat – це безкоштовно. Виконуйте челенджі та грайте з друзями, хто швидше усе закриє.

А ще – змагайтеся за книжкові подарунки у призових завданнях!

Це дуже просто:

1. Виконайте дев’ять призових завдань, їх позначено в бінго-таблиці золотим кольором.

2. Після цього напишіть слово «Бінго» у коментарях під цим дописом. Так ми знатимемо, що ви у грі.

І все! Виконайте завдання до останнього дня весни, 31.05, а вже 07.06 ми розіграємо серед усіх учасників, які виконали призові завдання та написали «Бінго» під дописом, подарункові сертифікати – на 1000 грн, 500 грн та 300 грн.


Долучайте до читацького бінго друзів і близьких – бо разом цікавіше. Приносьте бінго-табличку до офісу чи на навчання. Запрошуйте друзів на бінго або влаштовуйте онлайн-заруби. Змагайтесь у книжкових челенджах – і вигравайте подарунки. Буде весело та книжково!

Умови акції:

  • Акція триває до 31.05.2024.
  • Переможців буде визначено за допомогою сервісу Random.org 07.06.2024.
  • У розіграші беруть участь всі учасники, які виконали дев’ять призових завдань із бінго-таблиці та написали «Бінго» під акційним дописом в Instagram.
  • Організатор залишає за собою право вносити зміни в умови акції з обов'язковим висвітленням їх на сайті Readeat.com.